Οι μύθοι του styling

Ποιους “κανόνες” της μόδας μπορείτε να παραβλέψετε;

Είναι μερικά ταμπού όσον αφορά στο styling που πολλές φορές επηρεάζουν τους συνδυασμούς μας. Πόσα ρούχα, αλήθεια, υπάρχουν στην ντουλάπα σας που τα κοιτάτε όλα χαρά αλλά ποτέ δεν απλώνετε το χέρι σας να τα πιάσετε; Το ίδιο ισχύει και με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το γούστο σας και την τόλμη σας και να φορέσετε εκείνα τα κομμάτια που μέχρι τώρα ομορφαίνουν μόνο την ντουλάπα σας.

Μύθος 1ος: Η τούλινη φούστα είναι μόνο για ειδικές περιστάσεις το βράδυ. Δεν νομίζετε ότι με ένα cool t-shirt και σανδάλια μπορεί να φορεθεί και το πρωί ή το απόγευμα; Βεβαίως και μπορεί, μεταμορφώνοντάς σας σ σύγχρονες πριγκίπισσες.

Μύθος 2ος: Οι παγιέτες φοριούνται μόνο το βράδυ. Και τι θα γίνει αν τις φορέσετε σε ένα πρωινό ή απογευματινό επίσημο κάλεσμα; Απλά θα λάμπουν περισσότερο!

Μύθος 3ος: Τα καπέλα είναι για την παραλία ή για το νησί. Φυσικά κι όχι! Είναι στιλάτα και προστατεύουν από τον ήλιο, οπότε πάνε παντού.

Μύθος 4ος: Το κόκκινο κραγιόν δεν φοριέται το πρωί. Το κόκκινο κραγιόν είναι τέλειο το πρωί σε καθαρό και φυσικό πρόσωπο. Ας μην γυαλίζει όμως, κρατήστε το lipgloss έξω από την day bag σας.

Μύθος 5ος: Τα δαντελένια ρούχα είναι για επίσημε περιστάσεις. Και όχι μόνο. Και πάλι τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα κάνουν ένα δαντελένιο φόρεμα casual. Ένα ζευγάρι χαμηλές εσπαντρίγιες ή σανδάλια κι ένα φουλάρι στα μαλλιά θα σας μεταμορφώσει στην πιο ρομαντική και boho ύπαρξη.

Παρακάτω θα δείτε κι άλλους κανόνες να απορρίπτονται μπροστά στα μάτια σας!

Oversized πάνω και κάτω. Γιατί όχι; Αν διαθέτετε το κατάλληλο ύψος τολμήστε το!

Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να συνδυάσετε ένα διάφανο τοπ αρκεί να έχετε το σωστό εσώρουχο.

Ένα oversized clutch μπορεί να κρατηθεί άνετα και το πρωί, αφού σίγουρα θα χωράει τα απαραίτητα. Αν είναι περισσότερα, κρατήστε μαζί μία shopping bag που θα σας διευκολύνει στη μεταφορά.

Συνδυάστε τα prints σε ρούχα με ανάλαφρο ύφος και δοκιμάστε ένα σανδάλι ή ακόμα ψηλό πέδιλο για τις καθημερινές εμφανίσεις. Μπορείτε επίσης να φορέσετε τα αγαπημένα σας sneakers για να κάνετε το outfit ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Ένα εντυπωσιακό κολιέ αλλάζει εντελώς το μονόχρωμο t-shirt. Συνδυάστε το με jeans για το office look σας.

Το πορτοκαλί με το ροζ είναι ένας ασυνήθιστο αλλά τελικά υπέροχος συνδυασμός.

Μία floral peplum φούστα μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, αρκεί να τη συνδυάσετε σωστά.

Τα τσαντάκια χιαστί φοριούνται όλες τις ώρες. Είναι βολικά και στιλάτα. Κρατήστε τα για ένα chic casual shopping look.

Go pink girls! Εάν αγαπάτε το χρώμα τολμήστε να συνδυάσετε στο outfit σας πάνω από δύο αποχρώσεις του.

Η Rachel Zoe αγαπάει τα καπέλα και τα προτείνει ανεπιφύλακτα. Φορέστε ένα μεγάλο καπέλο και τραβήξτε τα βλέμματα.

Και ρίγες και ethnic prints και ponpons! Όλα μαζί είναι καλύτερα…

jenny.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *