Οι νέες τάσεις στο manicure είναι μόνο ένα «κλικ» μακριά!

“Αθώα” παστέλ, rock μαύρα ή μεταλιζέ… Όχι, δεν χρειάζεται να διαλέξετε! Είναι όλα της μόδας!

Αν αναρωτιέστε ποιες είναι οι νέες τάσεις στο manicure τη σεζόν που μας έρχεται, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τις έχουμε συγκεντρώσει στις γραμμές που ακολουθούν και σας προ(σ)καλούμε να τις δοκιμάσετε όλες πριν καταλήξετε σε αυτή που σας αρέσει περισσότερο!

Γιατί, μα φυσικά επειδή όλες τους είναι υπέροχες!

 

«Άχρωμα» νύχια

Τα ουδέτερα-κρεμ χρώματα, είναι αυτά που θα πρέπει να αναζητήσετε για να πετύχετε το συγκεκριμένο manicure. Πρόκειται για μια «μίνιμαλ» εκδοχή, η οποία θυμίζει κάτι από την «καθαρότητα» του γαλλικού, αλλά… δεν είναι γαλλικό! Το μυστικό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε τα χρωματιστά βερνίκια.  Οι Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, Chanel και Oscar de la Renta ήταν κάποιοι από τους οποίους το εφήρμοσαν με απόλυτη επιτυχία στα μοντέλα τους!

abee0fee-2de4-4387-8f35-b7b61404512c

Gothic rhythm

Όλες οι αποχρώσεις του γκρι, το μαύρο, το σκούρο μπλε, αλλά και το μωβ (όχι ιριδίζον!) «παίζουν» στη συγκεκριμένη τάση η οποία «φορέθηκε» πολύ στις πασαρέλες των Jason Wu, Marchesa και Vera Wang! Μπορεί να θυμίζει χειμώνα, αποτελεί όμως κι ένα από τα βασικότερα trend της φετινής άνοιξης!

  38b9380e-906f-4c6c-a215-e1214486f810

Heavy… metal!

Ασημένια, χρυσά ή γενικά μεταλιζέ…  Η λάμψη στο manicure είναι must σύμφωνα με τους DSquared2 και Monika Chiang. Αν πάλι δεν ανήκετε στην κατηγορία των τόσο τολμηρών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιο «ήσυχο» χρώμα σαν βάση και στη συνέχεια να το «φωτίσετε» με μια γραμμή σε μεταλιζέ απόχρωση!

 8287f92a-954d-4065-8e24-2ddeda1837e5

Σε διπλό ταμπλό…

Ομολογουμένως, οι διχρωμίες «έπαιξαν» επίσης πολύ στα φετινά shows. Ως γαλλικό ή μισοφέγγαρο, σαν σχήμα V, διαγώνια ή κάθετη γραμμή, το δεύτερο χρώμα θα κάνει τη διάφορά και θα σας χαρίσει ένα super trendy manicure! Δεν ξέρω αν θα το τιμήσετε, η Vivienne Westwood πάντως, το τίμησε δεόντως!

1de10fcc-fa6e-44c7-80ce-e6acf0feeb2d

Στα άκρα…

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε πολύ fan της συγκεκριμένης τάσης η οποία εξαφανίσει το τετράγωνο σχήμα και προστάζει μυτερές γωνίες στα νύχια και σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Ναι, κάτι σαν τα νύχια της cat woman από τα οποία προφανώς εμπνεύστηκαν οι Thierry Mugler και Rodarte!

 

f7594a37-0c40-4bd6-96ec-2da0bbbb3884

fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *