Οι πιο απίστευτες ειδήσεις του 2016!(Vds)

eidhsesi-2016

Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2016 και ανατρέχουμε στις απίστευτες ιστορίες από όλο τον κόσμο που μας έκαναν να αναρωτηθούμε… «αυτό συνέβη στα αλήθεια;».

palettino

Κάποιες είναι συγκινητικές, κάποιες αστείες και κάποιες εντελώς απρόβλεπτες και ανατρεπτικές…

Aς ρίξουμε μια ματιά στα γεγονότα του 2016 που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα!

Ιανουάριος  

Πέταξαν κότα στο προαύλιο του Μαξίμου

kota maximou

Ακόμα και τους πιο έμπειρους πολιτικούς συντάκτες αιφνιδίασε η διαμαρτυρία μιας γυναίκας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την ώρα που όλοι περίμεναν την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη για να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, η Αυγή Βουτσινά πέταξε μία κότα μέσα στο προαύλιο, αφήνοντας άφωνους δημοσιογράφους, οπερατέρ και αστυνομικούς.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Φεβρουάριος 

Ο Τσίπρας παρέλασε… στο καρναβάλι της Κολωνίας!

aatsip

Πηγή έμπνευσης για τους διοργανωτές του καρναβαλιού «Rose Monday Parade» της Κολωνίας ότι αποτελεί η κυβέρνηση της Ελλάδας…

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έγινε άρμα και πρωταγωνίστησε στην καρναβαλική παρέλαση της Κολωνίας… στο πλευρό του η Άνγκελα Μέρκελ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι μυστήριοι ήχοι από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

selini

Στο φως έδωσε η NASA απόρρητες ηχογραφήσεις από την αποστολή του Apollo 10. Το πλήρωμα του Apollo 10 που μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη το 1969, δυο μήνες πριν τη διάσημη προσγείωση του Νιλς Άρμστρονγκ, αποκαλύφθηκε τώρα ότι άκουσαν μια μυστηριώδη και ανεξήγητη «μουσική» στην αθέατη πλευρά της.

palettino

Μάρτιος

Πανικός στο διαδίκτυο: Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει πεζοδρόμιο να… αναπνέει!

pezodromio

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απαθανατίζει ένα πεζοδρόμιο να… βρυχάται!

Ένα (τουλάχιστον) παράξενο κλιπ από το Cadimare της Ιταλίας, εμφανίζει πεζοδρόμιο να παίρνει βαθιές ανάσες, φουσκώνοντας και ξεφουσκώνοντας! Στο «διαδικτυακό κυνήγι», πάντως, μιας λογικής εξήγησης, τελικά αποκαλύφθηκε πως το φαινόμενο δεν είναι και τόσο ανεξήγητο, αφού για τις εισπνοές-εκπνοές του πεζοδρομίου, ευθύνεται ο στρατηγός… άνεμος!

«Πάγωσε» το διαδίκτυο: Γυναίκα εξαφανίζεται σε live σύνδεση

5345345

Ένα απίστευτο βίντεο έκανε τον Μάρτιο το γύρο του κόσμου. Μία ξανθιά γυναίκα, που εμφανιζόταν στο βάθος του πλάνου στη διάρκεια μίας συνέντευξης στο δανέζικο κανάλι TV2, φαίνεται να χάνεται ξαφνικά, αφήνοντας άναυδους τους θεατές αλλά και τους παρουσιαστές.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/RmjFvrJgOIc

Αεροπειρατεία Κύπρος: Επιβάτης έβγαλε selfie… με τον αεροπειρατή

ImageHandler

Ο 26χρονος Βρετανός Μπεν Ίνς ήταν μεταξύ των τελευταίων τριών επιβατών που είχε κρατήσει στο αεροσκάφος της Egypt Air ο Σεΐφ Ελντίν Μουστάφα, το οποίο είχε εξαναγκάσει να προσγειωθεί στη Λάρνακα (αντί του Καΐρου) απειλώντας πως θα πυροδοτούσε τα εκρηκτικά με τα οποία δήθεν ήταν ζωσμένος.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Απρίλιος

Κατσικάκι γεννήθηκε με πρόσωπο ανθρώπινου βρέφους!

katsikaki2

Ανάστατη και σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μαλαισίας με την ανατριχιαστική εικόνα ενός νεογέννητου κατσικιού. Και αυτό γιατί είδε το πρώτο φως του ήλιου με πρόσωπο ανθρώπινου βρέφους!

Μάιος

Το πρώτο πάρκο για σεξ στον κόσμο έχει έναν απίστευτο κανόνα!

Αφροδισιακά εδέσματα που εκτοξεύουν τη λίμπιντο, σινεμά με καθίσματα που δονούνται, «τρενάκι της ηδονής», πισίνα και «παιδική χαρά» για… ενήλικους είναι μερικά μόνο από όσα προσφέρει το πρώτο sex park που θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το 2018 στη Βραζιλία.

Άφησε τα γυαλιά του στο πάτωμα του μουσείου και… τα πέρασαν για έργο τέχνης!

sn

Ένα ζευγάρι ξεχασμένα γυαλιά στο πάτωμα του μουσείου σύγχρονης τέχνης του Σαν Φρανσίσκο τράβηξαν τα βλέμματα όλων των επισκεπτών! Νομίζοντας ότι τα ξεχασμένα γυαλιά είναι ένα από έργα τέχνης του μουσείου, οι επισκέπτες άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες, θαυμάζοντας παράλληλα το… «έκθεμα»!

Κρήτη: Αγρότης εκατομμυριούχος… μόνο για λίγα λεπτά

Με 200 εκατ. ευρώ βρέθηκε για λίγες ώρες ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου Μύρωνας Χιλετζάκης, όταν ελέγχοντας τον λογαριασμό του, προκειμένου να δει εάν είχε πιστωθεί ένα μικρό ποσό επιδότησης, διαπίστωσε πως είχε γίνει… εκατομμυριούχος.

Ιούνιος

Τρόμος στην τουαλέτα: Κόμπρα παραμόνευε μέσα στη λεκάνη του

cobra
Τον απόλυτο ίσως εφιάλτη, επισκεπτόμενος την τουαλέτα, έζησε ένας Ταϊλανδός. Ο Pollapat Laokamnerdpetch εντόπισε ένα κεφάλι κόμπρας να ξεπροβάλει μέσα από τη λεκάνη, τη στιγμή που πήγε να τη χρησιμοποιήσει, ωστόσο στάθηκε πιο τυχερός από το συμπατριώτη του, ο οποίος ένιωσε τη δύναμη των δοντιών ενός πύθωνα στα γεννητικά του όργανα.

https://youtu.be/s0Da9eFzBAc

Δεκέμβριος

Είναι πανομοιότυπες δίδυμες και θα παντρευτούν τον ίδιο άντρα!

Lucy Anna DeCinque trio aggouria.net

Πόσες φορές έχεις ακούσει να παντρεύονται δύο γυναίκες τον ίδιο άντρα εν γνώση τους και πόσο μάλλον δύο αδερφές; Άστο θα απαντήσω εγώ. ΠΟΤΕ!

Δες λοιπόν τι συνέβη με τις δίδυμες από την Αυστραλία.

Η Lucy και η Anna DeCinque, είναι 31 χρονών και κατάγονται από το Περθ της δυτικής Αυστραλίας. Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και αυτό η αλήθεια είναι ότι το προκάλεσαν κιόλας, καθώς στο παρελθόν είχαν αποφασίσει να κάνουν τις ίδιες αισθητικές επεμβάσεις, μέχρι και στο στήθος, ώστε να μην ξεχωρίζει η μία από την άλλη.

Το πιο παράξενο όμως δεν αφορά την εμφάνιση τους αλλά τα αισθηματικά τους. Γνώρισαν τον σύντροφο τους, Ben, στο Facebook και έχουν σχέση μαζί του -και οι δύο για όσους δεν το κατάλαβαν- εδώ και πέντε χρόνια.

Βέβαια, στην Αυστραλία είναι παράνομο το να παντρευτεί κανείς με δύο άτομα ταυτόχρονα, ακόμα και αν μιλάμε για δίδυμα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το ζευγάρι-τρίο σκέφτεται να ταξιδέψει στο Tucson στην Αριζόνα όπου θεωρείται νόμιμο. Τι να πει κανείς, άντε και καλούς απογόνους!


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *