Οι πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του κόσμου

Οι πρωτεύουσες της μόδας ντύθηκαν στα γιορτινά τους και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε την «βόλτα» μας στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Λονδίνο για να θαυμάσουμε τις φαντασμαγορικές βιτρίνες των μεγαλύτερων προορισμών για shopping.

Από τα Barneys στη Νέα Υόρκη μέχρι τα Selfridges στο Λονδίνο και το Printemps στο Παρίσι, οι «ειδικοί» εμπνεύστηκαν εντυπωσιακά σκηνικά και λαμπερά concepts με στόχο να αφήσουν με το στόμα ανοιχτό τους περαστικούς.

Αγαπημένο μας όπως πάντα το Harrods στο Λονδίνο αλλά και το Bergdorf Goodman στη Νέα Υόρκη που μας ταξίδεψαν σε παραμυθένιους κόσμους και μας οδήγησαν στην δική τους wonderland.

H βιτρίνα του Harrods εντυπωσιάζει τους περαστικούς

Η βιτρίνα στο Selfridges στο Λονδίνο είναι εμπνευσμένη από τα παραμύθια των Χριστουγέννων
Harvey Nichols, Λονδίνο, ταξίδι στο κόσμο του Πινόκιο
H βιτρίνα του Barneys στη Νέα Υόρκη δια χειρός Buz Luhrman, του σκηνοθέτη της καμπάνια του οίκου chanel 
Διαφορετικές θεματικές βιτρίνες στο Bergdorf Goodman στη Νέα Υόρκη με θέμα τις τέχνες όπως αρχιτεκτονική, θέατρο, λογοτεχνία αλλά και μουσική, γλυπτική και χορό



Εντυπωσιακό και το Παρίσι φέτος τα Χριστούγεννα με το πολυκατάστημα  Printemps να εντυπωσιάζει με θεματικές βιτρίνες από τις περιπέτειες του μικρού αγοριού του οίκου Burberry να πηδάει από βιτρίνα σε βιτρίνα και αναβιώνει το πνεύμα των Χριστουγέννων.
govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *