Οι πιο καλοντυμένες stars αυτή την εβδομάδα !

Ποιές αγαπημένες stars ξεχώρισαν με τις στυλιστικές τους επιλογές την εβδομάδα που τελειώνει;

Lady Gaga

Έξω από την πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, όπου συναντήθηκε με τον ιδρυτή του Wikileaks, Julian Assange, συνέλαβε ο φακός των paparazzi την Lady Gaga, με μαύρο φόρεμα από την πρώτη συλλογή του Hedi Slimane για τον οίκο Saint Laurent Paris. Το μπλέιζερ από παγιέτες, αλλά και το πλατύγυρο καπέλο της σταρ είναι επίσης του παρισινού οίκου.

Jessica Biel

Σε event στο  Wilshire Four Seasons Hotel της Καλιφόρνια παραβρέθηκε η μέλλουσα κυρία Timberlake, η οποία βραβεύτηκε από τον οίκο  Tiffany & Co για τον φιλανθρωπικό της έργο. Για την περίσταση, η Biel επέλεξε ένα printed φόρεμα από την συλλογή του οίκου Gucci για το Φθινόπωρο του 2012. Τα cap toe ψηλοτάκουνα είναι του οίκου Louis Vuitton και το μωβ clutch του οίκου Fendi.

Salma Hayek

Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας Here Comes The Boom, στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε η  ηθοποιός. Το υπέροχο, μαύρο φόρεμά της, με εφαρμοστό, στράπλες κορσάζ και πλισέ φούστα από δαντέλα είναι από την ανοιξιάτικη συλλογή της Stella McCartney για το 2013. Τα μαύρα peep toes, με τακούνια από Swarovski της σταρ ονομάζονται Yvesse και είναι του Brian Atwood.

Jennifer Garner

Σε επίσημη προβολή της ταινίας Argo, στη Ουάσινγκτον παραβρέθηκε η γλυκιά ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών.Η Garner έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακό, πλισέ φόρεμα σε teal απόχρωση του Roberto Cavalli.
Helena Bonham Carter Η εκκεντρική ηθοποιός βρέθηκε, με τον σύντροφό της, Tim Burton, στην πρεμιέρα της ταινίας του τελευταίου, Frankenweenie 3D, στο Λονδίνο. Η Carter, που έχει υπάρξει το πρόσωπο του ωμόνυμου οίκου του ταλαντούχου Marc Jacobs, επέλεξε ασπρόμαυρο, στράπλες, φλοράλ φόρεμα από την resort συλλογή του Αμερικανού σχεδιαστή.

Helena Bonham Carter

 Η εκκεντρική ηθοποιός βρέθηκε, με τον σύντροφό της, Tim Burton, στην πρεμιέρα της ταινίας του τελευταίου, Frankenweenie 3D, στο Λονδίνο. Η Carter, που έχει υπάρξει το πρόσωπο του ωμόνυμου οίκου του ταλαντούχου Marc Jacobs, επέλεξε ασπρόμαυρο, στράπλες, φλοράλ φόρεμα από την resort συλλογή του Αμερικανού σχεδιαστή.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *