Οι πλατφόρμες της νέας σεζόν

Wedges!!!!!!!!

Οι πλατφόρμες της νέας σεζόν για όλες τις προτιμήσεις!

Δες εδώ πως θα συνδυάσεις τις πλατφόρμες της νέας σεζόν!

EXE-TSAKIRISMALLAS_530_530

Πλατφόρμες Exe Tsakiris Mallas

Επέλεξε να συνδυάσεις αυτές τις πλατφόρμες με minimal ρούχα όπως ένα τζιν σορτσάκι και ένα λευκό πουκάμισο!Προτίμησε μια τσάντα φάκελο και δαχτυλίδια με ιδιαίτερες πέτρες!

Τιμή:89.00€

Πλατφόρμες Exe Tsakiris Mallas

Stylish πλατφόρμες που θα συνδυάσεις με μια μπεζ maxi φούστα ένα τζιν αμάνικο πουκάμισο φορεμένο από μέσα και ένα εκκεντρικό κολιέ.Προτίμησε μια τσάντα φάκελο σε natural αποχρώσεις!

Τιμή:49.00€

Πλατφόρμες Jessica Simpson Haralas

Απόκτησε αυτές τις άνετες και girly πλατφόρμες και συνδύασε τες με ένα ένα τοπ σε σπασμένο λευκό,ένα boyfriend τζιν με γυρισμένα τα ρεβέρ και ένα nude blazer.Προτίμησε μια τσάντα φάκελο σε κοραλλί χρώμα και ένα εκκεντρικό κολιέ στο λαιμό!

Τιμή:99.00€

Πλατφόρμες Migato

Επέλεξε ένα ζευγάρι πλατφόρμες σαν αυτές και συνδύασε τες με ένα floral πουκάμισο,ένα τζιν σορτσάκι,ένα blazer και ένα εκκεντρικό κολιέ!Επέλεξε ένα floral clutch!

Τιμή:49.00€

Πλατφόρμες Lanvin net-a-porter.com

Απόκτησε αυτές τις πλατφόρμες και συνδύασε τες με ένα bootcut τζιν,ένα λευκό τοπ και μια μαύρη τσάντα φάκελο.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα blazer και ένα ιδιαίτερο κολιέ.

Τιμή:990.00€

Πλατφόρμες Pierre Hardy

Προτίμησε πλατφόρμες σαν αυτές που θα συνδυάσεις με ένα ριγέ ασπρόμαυρο φόρεμα και τσάντα σε μπεζ χρώμα!

Τιμή:960.00€

Πλατφόρμες Vicini

Minimal πλατφόρμες που θα σε βολέψουν πολύ τις πρωινές ώρες!Συνδύασε τες με ένα τοπ με τιράντες σε σπασμένο λευκό,ένα crooped παντελόνι μπεζ και ένα ιδιαίτερο φουλάρι.Επέλεξε χρυσά κοσμήματα και μια τσάντα ώμου μεγάλου μεγέθους!

Τιμή:375.00€

Πλατφόρμες BCBG Max Azria

Πλατφόρμες που κάθε γυναίκα θα ήθελε να αποκτήσει!Απόκτησε τες και συνδύασε τες με ένα κοραλλί αέρινο mini φόρεμα και ιδιαίτερα δαχτυλίδια.Επέλεξε μια printed τσάντα φάκελο!

Τιμή:190.78€

Πλατφόρμες Jessica Simpson Haralas

Εκκεντρικές πολύχρωμες πλατφόρμες που θα συνδυάσεις με ένα τζιν και ένα loose μπεζ τοπ.Επέλεξε η τσάντα σου να είναι και αυτή μπεζ και τα κοσμήματα σου πολλά και πολύχρωμα!

Τιμή:119.00€

Πλατφόρμες Steve Madden Nak

Φιστικί πλατφόρμες που θα συνδυάσεις με μια jumpsuit σε nude χρώμα και ένα clutch σε ουδέτερο χρώμα.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κολιέ σε κοραλλί χρώμα!

Τιμή:99.00€

Πλατφόρμες topshop.com

Δημιούργησε ένα ethnic στιλ συνδυάζοντας αυτές τις πλατφόρμες με ένα maxi printed φόρεμα και μια ζώνη στη μέση!Επέλεξε μια τσάντα φάκελο σε γήινα χρώματα και πολλά κοσμήματα!

Τιμή:85.00€

Πλατφόρμες Zara

Ασπρόμαυρες πλατφόρμες με γεωμετρικά σχέδια που θα συνδυάσεις με ένα δερμάτινο μαύρο σορτσάκι,ένα λευκό τοπ και πολλά κολιέ.

Τιμή:39.95€

Πλατφόρμες Fullah Sugah

Επέλεξε ένα ζευγάρι πλατφόρμες σαν αυτές που θα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.Συνδύασε τες με ένα blue skinny τζιν,ένα τοπ σε σπασμένο λευκό και μια τσάντα φάκελο!Επέλεξε ένα ιδιαίτερο κολιέ!

Τιμή:39.90€

Tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *