Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τη νέα χρονιά

zodia

Το 2015 μας αποχαιρετά και το 2016 έρχεται και φέρνει αλλαγές.

Η Λίτσα Πατέρα μιλάει με σιγουριά για το νέο έτος και υποστηρίζει με βάση τους αστρολογικούς της χάρτες πως θα είναι η τελευταία δύσκολη χρονιά. ««Το 2016 θα είναι από τις τελευταίες χρονιές που θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Είναι μια χρονιά-σταθμός, ύστερα από την οποία θα αρχίσουν να βελτιώνονται κάποια πράγματα. Βέβαια από τις 3 Ιανουαρίου και για ένα εξάμηνο ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό. Ο Σκορπιός μπορεί να αντανακλά το σεξ, αντανακλά όμως και το χρήμα και τις εμπόλεμες καταστάσεις. Φοβάμαι λοιπόν ότι από τις 3 Ιανουαρίου και μετά θα επακολουθήσουν τα οικονομικά να βρίσκονται σε μια δίνη, όπως και οι εμπόλεμες καταστάσεις. Αυτή η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Σκορπιό σημαίνει ότι θα έχουμε πολλές εξελίξεις σε χρηματοοικονομικό επίπεδο και ότι τα οικονομικά του κόσμου θα γίνονται όλο και πιο δυσμενή. Επίσης, υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες για την αναζωπύρωση κάποιων εμπόλεμων ζωνών. Προς το τέλος του 2016 και μετά η κατάσταση θα έχει κατασταλάζει και το φθινόπωρο, όπου ο Δίας περνάει στον Ζυγό και αντανακλώνται οι συμμαχίες και ΟΙ καλές σχέσεις, θα επικρατήσει ηρεμία, ενώ τα πράγματα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να παίρνουν ανοδική πορεία. Η ζωή θα βρει έναν πιο ευχάριστο ρυθμό» αποκάλυψε η αστρολόγος στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε για την Ελλάδα.

Η χώρα μας θα επακολουθήσει να δοκιμάζεται τη χρονιά που έρχεται, αλλά θα αποδειχτεί Λιοντάρι. Η Λίτσα Πατέρα τονίζει ότι ως Λέων των πρώτων ημερών, αργά αλλά σταθερά, η Ελλάδα ακολουθεί νέα πορεία. Αυτή η πορεία είναι που μακροπρόθεσμα θα τη βγάλει από το τούνελ. Ο κόσμος θα συνεχίσει να δίνει σκληρό αγώνα επιβίωσης, περιουσίες θα χαθούν , αλλά στο τέλος κάτι θετικό θα μείνει. θα αλλάζουν οι συνθήκες γύρω μας και αναγκαστικά θα αλλάζουμε κι εμείς. Αυτή τη στιγμή μπαίνουν τα θεμέλια για μια καλύτερη κοινωνία, με δικαιοσύνη και σωστές δομές, με αξίες και πρότυπα, όπου ο κόσμο5 θα είναι σίγουρα πιο ευτυχισμένοι.

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *