Οι σταρ δεν αποχωρίζονται τα πολύχρωμα τζην τους!

Το κλασικό ντένιμ βάφεται στα πιο funky χρώματα της σεζόν, προσθέτοντας μια χαρούμενη πινελιά σε κάθε outfit. Οι stylish celebrities ποντάρουν στη hot τάση και κερδίζουν τις εντυπώσεις ακόμα και με τις casual εμφανίσεις τους.

Φωτογράφιση: splash/www.iml.gr
1
Κάμερον Ντίαζ
Η ηθοποιός πόνταρε στη hot τάση της άνοιξης και επέλεξε ένα τζην σε ροδακινί απόχρωση του οίκου Rag & Bone. Το μπεζ σακάκι της σχεδιάστριας Στέλλα Μακάρτνεϊ ολοκλήρωσε ιδανικά το στυλ
2
Τζέσικα Μπιλ
Η σταρ πραγματοποίησε μια άκρως σικ εμφάνιση φορώντας ένα πράσινο παντελόνι του νεανικού brand Level 99, με ένα μπλε σακάκι. Τα animal print slippers έκαναν τη διαφορά στο λουκ της.
3
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Η fashionista έπαιξε με τις μοβ αποχρώσεις και κέρδισε τις εντυπώσεις επιλέγοντας ένα skinny τζην του brand Closed, που κολάκευε τα γυμνασμένα πόδια της.

4
Κέιτ Μίντλετον
Η δούκισσα του Κέμπριτζ επιλέγει συχνά οικονομικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα της, προσπαθώντας να διατηρεί χαμηλούς τόνους. Πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα στενό παντελόνι του brand Zara σε μπλε ελεκτρίκ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα απλό πόλο T-shirt.
6
Τζέσικα Άλμπα
Τα πολύχρωμα τζην αποτελούν αγαπημένo trend της διάσημης ηθοποιού. Πρόσφατα κέρδισε τις εντυπώσεις με ένα τζην του οίκου Rag & Bone σε ανοιχτό πράσινο. Ολοκλήρωσε το λουκ με μαύρα αξεσουάρ
5
Τέιλορ Σουίφτ
Η νεαρή τραγουδίστρια πόνταρε σε έναν κλασικό και υπέρκομψο συνδυασμό φορώντας μια μαρινιέρα με ένα κόκκινο παντελόνι του brand Current/Elliot.
elle.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *