Οι σταρ που απορρίπτουν τα social media

To είπε ο George Clooney στο Esquire και η Julia Roberts στο Marie Claire. Αλλά δεν είναι οι μόνοι. Διάσημοι Χολιγουντιανοί μοιράστηκαν με το κοινό τους την απέχθεια τους για τα social media. Δείτε τι εξηγήσεις έδωσαν.


Daniel Craig
: Δεν είμαι στο facebook. Ούτε στο Twitter. Ξύπνησα σήμερα το πρωί έφαγα ένα αυγό. Ποιόν ενδιαφέρουν όλα αυτά; Tί σημαίνει κοινωνικό δίκτυο. Απλά κάλεσε έναν φίλο σου και πηγαίνετε στην pub να τα πείτε.


Tina Fey
: Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τόσο αφόρητα βαρετοί που θα έπρεπε απλώς να το βουλώσουν. Θα έπρεπε να έχεις άδεια για να γράφεις στα social media. Προσφέρομαι εθελοντικά να είμαι υπεύθυνη για τις άδειες αυτές.

Sandra Bullock
: Δεν είμαι στο Twitter γιατί δεν θέλω κανείς να ξέρει πού βρίσκομαι.

George Clooney
: Μια βραδιά επιστρέφεις στο σπίτι σου έχοντας πιει ένα ποτήρι παραπάνω, βλέπεις τηλεόραση κάποιος σε εκνευρίζει και γράφεις νευριασμένος κάτι στα social media για να αμυνθείς. Ξυπνάς και έχει καταστραφεί η καριέρα σου. Όλα τα πράγματα που έχεις σκεφτεί στην ησυχία της βραδιάς που σε βρήκε λιγάκι ζαλισμένο έχουν γίνει γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο πριν καν ανοίξεις τα μάτια σου το επόμενο πρωί.

Julia Roberts: Τα social media είναι σαν το μαλλί της γριάς. Στην αρχή φαίνεται τόσο λαχταριστό αλλά μόλις ενδώσεις καταλήγεις με δάχτυλα που κολλάνε.


Kristen Stewart
: Το twitter μου έχει καταστρέψει την ζωή γιατί οι άνθρωποι γράφουν «κάθομαι δίπλα στην Kristen Stewart αυτήν την στιγμή» και λίγα λεπτά μετά φτάνουν οι παπαράτσι.


Jennifer Lawrence
: Ήμουν κάπου εχθές και όλοι μιλούσαν για το Twitter, το Instagram και το Tumblr. Άρχισα να μπερδεύομαι. Αυτό το πράγμα με ξεπερνούσε. Κυριολεκτικά άρχισε να μου κόβεται η ανάσα. Μου έδειχναν διάφορα διασκεδαστικά πράγματα στο Pinterest και σκεφτόμουν τι είναι αυτό. Ήθελα να το έχω. Ήξερα όμως πως μόλις το αποκτούσα θα ήταν ήδη παλιό. Πέρσι να σκεφτείτε αγόρασα θήκη για τα cd.


Bradley Cooper
: Ίσως να είμαι παλιομοδίτης αλλά είναι πολύς κόπος για μένα να ξεχάσω όλα αυτά που ξέρω για κάποιον ηθοποιό, να πειστώ από τον ρόλο που υποδύεται και να απολαύσω μια ταινία.

Chris Hemsworth
: Νομίζω μέσα από τα social media υπάρχει ο κίνδυνος της υπερέκθεσης. Το μυστήριο του ποιοι είμαστε είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να μας δουν στην οθόνη. Επίσης είναι ευκολότερο να πιστέψουν στον ρόλο που υποδυόμαστε αν δεν ξέρουν τόσα πολλά για εμάς.

Brad Pitt
: Καταρχήν δεν ξέρω να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή μου.

Angelina Jolie
: Όπως γνωρίζει και ο Brad δεν ξέρω καν πως ανοίγει ο υπολογιστής.

Jennifer Aniston
: Είμαι τεχνολογικά αναλφάβητη. Όταν βλέπω ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα Blackberrys με φοβερή άνεση πραγματικά εκπλήσσομαι.

Johnny Depp
: Δεν έχω καν τηλέφωνο. Δεν μου αρέσουν τα τηλέφωνα. Το να μπορεί να με βρει κάποιος ανά πάσα στιγμή δεν μου αρέσει σαν ιδέα.
marieclaire.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *