Οι τάσεις στα παπούτσια για τη νέα σεζόν!

trends1_633_451

Τα κακά νέα είναι ότι ο Οκτώβριος είναι ήδη εδώ και πρέπει πια να το πάρουμε απόφαση ότι το καλοκαίρι τελείωσε. Το καλό όμως είναι ότι μαζί με το κρύο φτάνουν και οι νέες συλλογές στα καταστήματα … Αν λοιπόν ψάχνεις να βρεις παρηγοριά σε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια το σημερινό θέμα μας σε αφορά!

Πριν αρχίσεις να βγαίνεις στα μαγαζιά για να βρεις το ζευγάρι που θα προσθέσεις στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα όμως, ρίξε μια ματιά παρακάτω για να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις στα παπούτσια για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2015-2016 που επιλέξαμε για εσένα από τις επιδείξεις μόδας και στη συνέχεια, πες στα σχόλια ποια από αυτές τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον σου!

LACE UPS

Chloe, Giambattista Valli

Ακριβώς όπως τα gladiator σανδάλια και τα παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο ήταν must-have για το καλοκαίρι που πέρασε, έτσι η cool συτή τάση συνεχίζεται και για αυτή τη σεζόν με γόβες, ankle boots και lace-up μπότες. Σούπερ σέξι και απόλυτα super cool!


COWBOY


Peter Pilotto, MSGM

Εάν έχεις ένα ζευγάρι κρυμμένο στο πατάρι, ψάξε να το βρεις αμέσως, ή αγόρασέ το: Οι cowboy μπότες είναι στην πραγματικότητα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να χάσεις για αυτή τη σεζόν, ειδικά αν είναι πολύχρωμο όπως στην MSGM ή στη νέα και σύγχρονη εκδοχή του, όπως στον Louis Vuitton και Peter Pilottο.

LADYLIKE

Chanel, Miu Miu

Αν η Chanel φέρνει πίσω τα iconic slingbacks της, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά να παραδωθούμε στην πραγματικότητα: αυτή τη σεζόν θα πρέπει να συμμορφωθούμε! Τα πιο cool παπούτσια της σεζόν είναι στην πραγματικότητα πολύ θηλυκά με χαμηλό και ογκώδες τακούνι, ιδανικά να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

SCULPTURE HEELS

Acne, Dior

Δεν μπορείς να συνηθίσεις στην ιδέα των μόλις 3 εκατοστών-τακούνι; Παρηγόρησε τον εαυτό σου με κάποια εξαιρετικά διακοσμημένα! Εδώ οποιοδήποτε ύψος επιτρέπεται, εφ ‘όσον η προσοχή επικεντρώνεται στο πίσω μέρος του παπουτσιού, που κλέβει την παράσταση.

WHITE

Altuzarra, Paul Smith

Θέλεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα χρώματα του φθινοπώρου; Δοκιμάσε ένα παπούτσι λευκό, όπως το χιόνι! Πέραν του ότι είναι super cool στη μέση του χειμώνα, έχει το πλεονέκτημα ότι είναι τέλειο για να φορεθεί αμέσως, ακόμη και αν εξακολουθεί να κάνει λίγη ζέστη.

 

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebookκαι θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *