Οι 10 πιο δυνατές στιγμές του 2015

icemax_620_849812f770ea44e2812a5b4616bc2aef

Η χρονιά μας αποχαιρετά. Οπότε η Χρυσή Δεκάδα αποκτά τη ξεχωριστή, ιδιαίτερη στιγμή, κάνοντας μια υποκειμενική ανασκόπηση του 2015.

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει την «Εθνική Ελλάδος».

Η πολυσυζητημένη σειρά του Mega, προσωρινό θύμα των περιστάσεων, αγγίζει σαρωτικά μερικά από τα πιο μελανά σημεία της ελληνικής καθημερινότητας και κερδίζει τη θερμή ψήφο των Ελλήνων. Μια ιστορία που η δύναμή της πρέπει να συζητιέται για πολλά χρόνια στο τι πρέπει να μεταδίδει η τηλεοπτική μυθοπλασία στη σύγχρονη Ελλάδα.

 

Η Ελένη Μενεγάκη φέρνει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.

Έχοντας κατακτήσει το στέμμα της βασίλισσας τηλεόρασης, με την τέταρτη εγκύμοσύνη της έκανε την εγχώρια να παραληρεί για μια δήλωσή της. Κάθε μέρα της εβδομάδας της έγινε πρωτοσέλιδο, ενώ η μεγαλύτερη φήμη της χρονιάς αφορά τον κρυφό γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο, που μέχρι στιγμής η ίδια δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε.

 

Η Άννα Βίσση παρουσιάζει το πιο ολοκληρωμένο μιούζικαλ της καριέρας της.

Όταν έμαθα ότι θα ανέβαιναν οι «Καμπάνες του Edelweiss» δεν περίμενα ποτέ να δω την κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια σε έναν τέτοιο ρόλο, που θα απέδιδε με τέτοια πειστικότητα. Αδιαφορώντας για το πόσα εισιτήρια μπορεί να έκοψε ή για τις κριτικές που δέχθηκε, με το χέρι στην καρδιά, την κατατάσσω σε μια από τις κορυφαίες στιγμές της πορείας της.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποδεικνύονται θριαμβευτές.

Μέσα από μια δύσκολη χρονιά στην πρωινή ζώνη, δεν κατέθεσαν τα όπλα και κατάφεραν να αποδείξουν ότι είναι το κορυφαίο τηλεοπτικό δίδυμο. Το «Πρωινό» έκλεισε πρώτο τόσο την περυσινή σεζόν, εκτοπίζοντας το «MEGA με ΜΙΑ», ενώ  τα «Καλημερούδια» δίνουν τη δική τους μάχη, χωρίς να καταφέρνουν να τους αγγίξουν.

 

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην κανονική τηλεόραση.

Μπορεί φέτος  να μη διανύει μία από τις πιο λαμπρές περιόδους της ζωής του, αφού η προσωπική του απώλεια σφράγισε τη χρονιά αυτή, ωστόσο το 2015 επεφύλασσε την τηλεοπτική επάνοδό του. Η χημεία του με τη Μαρία Μπεκατώρου χτίστηκε, το «Πρωινό ΣουΚου» -παρά τις μικρές διαφορές- τερματίζει πρώτο στη ζώνη του και η τηλεόραση βλέπει ένα από τα πιο ταλαντούχα της αστέρια να λάμπει ξανά.

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε το «Σπίτι της, Σπιτάκι της».

Η σεζόν ξεκίνησε με πολλές ταραχές, αλλά και μια δική της εκπομπή. Το 2015 την έχρησε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, τόσο για την πορεία της εκπομπής της, όσο και για τις φήμες σχετικά με τον χαρακτήρα της. Είτε αρνητικά, είτε θετικά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συζητήθηκε όσο λίγα πρόσωπα μέσα στη χρονιά και έχει ξεκάθαρα μια θέση στην κορυφαία δεκάδα της χρονιάς.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου γίνεται πρώτο θέμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο 2015 είδε το όνομα της αμέτρητες φορές σε τίτλους. Στην αρχή της χρονιάς ήταν το «Όλα Παίζουν», οι κόντρες, οι ίντριγκες και τα παρασκήνια. Μετά ήταν η προσωπική της ευτυχία, στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού, ανακοινώνεται πως αναλαμβάνει δική της εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha, ενώ η είδηση του χωρισμού της σκάει σαν βόμβα, προκαλώντας δεκάδες δημοσιεύματα.

 

Το Voice γράφει ιστορία και ύστερα χάνεται.

Το Voice μέσα στο 2015 κατέκτησε τον τίτλο του πιο πετυχημένου talent show στην ελληνική τηλεόραση. Κατακτώντας γιγαντιαία ποσά τηλεθέασης, ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται στην κορυφαία στιγμή της τηλεοπτικής του πορείας, ενώ οι τέσσερις κριτές του show είναι κάτι σαν opinion leaders επί των μουσικών. Η Δέσποινα Βανδή ξεχωρίζει για ακόμα μία χρονιά, για τους δικούς της λόγους. Και μετά το show χάνεται. Δεν το έχει κανένα κανάλι, ενώ όλοι το θέλουν. Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να μεταδώσει τρίτο κύκλο του show, ενώ τα δικαιώματά του χάνονται κάπου στην Τουρκία. Αν ήταν άνθρωπος, θα το είχαμε κάνει σήριαλ ή θέμα στο «Φως Στο Τούνελ».

 

Ο Μάρκος Σεφερλής χάνει τη μπάλα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές στιγμές της σεζόν ήταν αυτή της επίθεσης του Μάρκου Σεφερλή στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ουσιαστικά, ο δημοφιλής ηθοποιός και οικοδεσπότης της πρωινής ζώνης του Mega αποκαλύπτει on air, με φανερά επιθετική διάθεση, ότι ο συνεργάτης του συμφώνησε την επόμενη σεζόν να βρίσκεται στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, ακολουθούν δεκάδες στιγμές επιθετικών δηλώσεων, με αποκορύφωμα αυτή περί κρυφού στρατοπέδου μεταξύ του ΑΝΤ1 και του Ουγγαρέζου για σαμποτάζ της πορείας του Mega με ΜΙΑ. Αξέχαστη, βέβαια, θα μου μείνει και η σκληρή επίθεση της Αφροδίτης Γραμμέλη για όσα εκείνη καταλόγισε πως έκανε ο Μάρκος Σεφερλής στο προφίλ του Mega.

 

Plus:

 

Η Αγγελική Νικολούλη ανοίγει το κεφάλαιο bullying στην Ελλάδα.

Η υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη καθήλωσε το πανελλήνιο. Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε το σκληρό παρασκήνιο σε μία από τις πιο συγκινητικές υποθέσεις εγκλήματος που συγκλόνισαν την Ελλάδα. Το κεφάλαιο «bullying» οδηγεί κατηγορούμενους για πρώτη φορά στις δικαστικές αίθουσες, οι διάσημοι Έλληνες υψώνουν τη φωνή τους απέναντι στα κρυφά μυστικά μιας απαρχαιωμένης κοινωνίας και η κοινή γνώμη διχάζεται. Δεν μπορεί κανείς να πει πως, ζώντας στην Ελλάδα το 2015, δεν πήρε έστω ένα μάθημα από τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

 

 

yupiii.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *