Οι 6 νέοι σχεδιαστές που πρέπει να παρακολουθείτε

1. Holly Fulton
Με επιρροές από την εσωτερική διακόσμηση, την αρχιτεκτονική, τον κυβισμό και τη γεωμετρία και έναν αξιοσέβαστο αριθμό βραβείων στο ιστορικό της, η ταλαντούχα σχεδιάστρια από τη Σκοτία, Holly Fulton, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα πρόσωπα στον κόσμο της μόδας. Συλλογές που μοιάζουν να ξετρύπωσαν από την εποχή των Ατζέκων, φορέματα σε τολμηρά σχέδια και prints, εκκεντρικά αξεσουάρ και κοσμήματα συνθέτουν μια εξαιρετική πανδαισία δημιουργημάτων τα οποία κάθε άλλο παρά μένουν απαρατήρητα.

2. Ashley Williams
Η ανερχόμενη Βρετανίδα σχεδιάστρια Ashley Williams, επηρεασμένη από την Αμερική των ’80s, διασφάλισε το όνομά της στη βιομηχανία με μία ανατρεπτική κολεξιόν από πρωτοποριακούς συνδυασμούς, denim φούστες και printed φορέματα, τα οποία και προσέλκυσαν στο πελατολόγιό της, έναν μεγάλο αριθμό αναγνωρίσιμων ονομάτων, συμπεριλαμβανομένου των fashion-icon Pixie Geldof και Alice Dellal. Εμείς έχουμε πειστεί πως ήρθε για να μείνει.

3. Nonoo
Με το Βρετανικό οίκο Nonoo να έχει ντύσει ονόματα όπως Amanda Seyfried, Gwyneth Paltrow, Blake Lively και Pippa Middleton, η νεαρή σχεδιάστρια Misha Nonoo, έχει ήδη αναδειχθεί σε ένα από τα πιο ταλαντούχα πρόσωπα της Μεγάλης Βρετανίας. Με επιρροές από είδωλα όπως η Grace Kelly και prints εμπνευσμένα από τη μέση Ανατολή, η επωνυμία Nonoo έχει ταυτιστεί με την κομψότητα και την άνεση, παρουσιάζοντας συλλογές με μοντέρνα βελούδινα σακάκια, φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις και παλτό σε καινοτόμα σχέδια. Όπως και η ίδια αναφέρει: «Εμπνέομαι από τη γυναίκα με αυτοπεποίθηση και καλαισθησία, η οποία όμως δεν γερνάει ποτέ».

4. Azede Jean-Pierre
H 24-χρονη σχεδιάστρια από την Αϊτή, Jean-Pierre, χτίζει σταδιακά το όνομά της στη βιομηχανία, σχεδιάζοντας περίπλοκα ραμμένα γυναικεία ενδύματα, σε καθαρές και πρωτοποριακές γραμμές. Με σπουδές στο Savannah College of Art and Design, η νεαρή Jean-Pierre μαθήτευσε στα ατελιέ των Ralph Rucci και Ohne Titel, ενώ παρουσίασε για πρώτη φορά την κολεξιόν της για την ερχόμενη άνοιξη στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη.

5. Εudon Choi
Φαντασμαγορικά σχέδια σε ευχάριστα φωτεινά χρώματα χαρακτηρίζουν την υπογραφή του Κορεάτη σχεδιαστή, Εudon Choi. Εκπαιδευμένος αρχικά στα αντρικά σχέδια, οι δημιουργίες του ξεχωρίζουν για τη θηλυκότητα και τη κομψότητά τους και με φαν όπως η Sienna Miller και η Jade Jagger, είμαστε σίγουροι πως το ανατρεπτικό αυτό ταλέντο, θα συνεχίσει να ξεχωρίζει για πολλές ακόμα σεζόν.

6. Claire Barrow
Zωγραφισμένα στο χέρι δερμάτινα jacket αποτελούν το χάιλαϊτ των συλλογών της και με επιρροές από τον κόσμο της μαγείας και της χειροποίητης τέχνης, η νεαρή Εγγλέζα σχεδιάστρια Claire Barrow είναι η επιτομή του Λονδρέζικου στυλ. Ο Βρετανός σχεδιαστής Giles Deacon αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η δουλειά της Claire, είναι εξαιρετικά ιδιαίτερη και μοναδική, λατρεύω τα δουλεμένα στο χέρι κεντήματά της».

elle.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *