Οι 8 πιο θηλυκές τάσεις από το NYFW που απευθύνονται σε… κανονικές γυναίκες!

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 έριξε αυλαία. Και όπως κάθε εβδομάδα μόδας είδαμε πολλές και διαφορετικές προτάσεις σε make up και μαλλιά. Και υπήρξαν δύο διαφορετικές σχολές:

Η σχολή των extreme looks, δηλαδή τα beauty looks που τράβηξαν την προσοχή. Γιατί δεν μπορούσες να μην ΔΕΝ τα προσέξεις! Γιατί ήταν extreme. Μερικά χαρακτηριστικά τέτοια looks ήταν τα μαλλιά του οίκου Marc Jacobs (love them!) και οι κρίκοι- σκουλαρίκια στα… φρύδια των μοντέλων του οίκου Rodarte!

Η σχολή των θηλυκών looks, εκείνα τα μακιγιάζ και μαλλιά που στόχο είχαν να αναδείξουν την θηλυκότητά μας και που μπορεί να υποστηρίξει καθεμία από εμάς στην καθημερινότητά της. Από το γραφείο (όσο αυστηρό αφεντικό κι αν έχεις!) μέχρι στις βραδινές σου εξόδους.

Και επειδή ξέρω πως οι περισσότερες από εσάς (δεν βγάζω απ’ έξω τον εαυτό μου) δύσκολα θα κυκλοφορούσατε με κρίκους στα φρύδια σας (εδώ καλά καλά διστάζουμε να φορέσουμε τόσους στα αυτιά μας!) σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε focus στη δεύτερη σχολή των φορέσιμων στην καθημερινότητά μας beauty looks! Και να τα 8 πιο θηλυκά μακιγιάζ και μαλλιά που εντοπίσαμε από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης!

Zac Posen

Στον οίκο Zac Posen η γυναικεία θηλυκότητα απογειώθηκε με έναν ultra sexy συνδυασμό: wet μαλλιά με χαλαρή χωρίστρα και smudged eyes με καφέ σκιά και κόκκινα ματ χείλη στο μακιγιάζ.

Altuzarra

Κι εδώ ο Tom Pecheux έκανε focus στην υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας δημιουργώντας ένα θηλυκό μακιγιάζ με ροζ χείλη και λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Και κάτι που ίσως δεν είναι τόσο… καθημερινό: τα τουφάκια από μακριές βλεφαρίδες στο κέντρο του άνω βλεφάρου.

Victoria Beckham

Η Victoria Beckham στα shows της αγαπά τα φυσικά make up και μαλλιά και είναι αυτό που υποστηρίζει κάθε φορά. Για να αναδείξεις την θηλυκότητά σου, επένδυσε στην λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας σου, φόρεσε μια BB, ροδαλό ρουζ και χτένισε τα φρεσκολουσμένα μαλλιά σου απλά. Σαν μόλις να τα στέγνωσες με πιστολάκι!

Jeremy Scott

Θυμάσαι το trend του Face Frame που σου είχαμε δείξει εδώ; Τώρα μπορείς να πάρεις αυτές τις πλεξίδες, να τις στερεώσεις προς τα πίσω με τσιμπιδάκια και να έχεις αυτό το αποτέλεσμα που είδαμε στον Jeremy Scott. Super, girly, θηλυκό!

Diesel

Μπορεί ο τρόπος που απλώθηκε το eyeliner αυτόν τον Χειμώνα να ήταν κάπως… φουτουριστικός  αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι το eyeliner ξαναβρίσκει τον θηλυκό του χαρακτήρα. Τίποτα πιο sexy, λοιπόν, στο μακιγιάζ από ένα eyeliner τραβηγμένο αρκετά στις εξωτερικές γωνίες των ματιών!

Narciso Rodriguez

Bronze make up συνδυασμένο με beachy κυματισμούς στα μαλλιά: δύο looks που σε συνδυασμό θα εκτοξεύσουν την θηλυκότητά σου στα ύψη.

Diane Von Furstenberg

Ο Orlando Pita έκανε αυτά τα φανταστικά μαλλιά για τον οίκο DVF με sexy κυματισμούς στο τελείωμα ενώ η Pat McGrath πήγε το smokey eyes ένα βήμα πιο πέρα. Και αν αυτός ο beauty συνδυασμός με έμπνευση από την Brigitte Bardot δεν είναι sexy, τότε τι;

Derek Lam

Γιατί να φοράς την ίδια γήινη σκιά όταν υπάρχει και αυτή η τέλεια επιλογή; Ο Tom Pecheux έντυσε το κινητό βλέφαρο των μοντέλων του Derek Lam με αυτή την κάτι μεταξύ μοβ και ροζ σκιάς και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Και σε ρωτάω; Δεν θα μπορούσες να την φορέσεις κι εσύ είτε στο γραφείο είτε στην βραδινή σου έξοδο; Ε;

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *