Οι stars στα νιάτα τους… Πόσο άλλαξαν;

Ο χρόνος είναι αδυσώπητος για όλους! Περνάει και αφήνει τα σημάδια του! Σε μερικούς φέρεται με ιδιαίτερη ευγένεια, ενώ άλλους τους «σκοτώνει».

Μόνο βλέποντας τις φωτογραφίες του παρελθόντος καταλαβαίνουμε τον χρόνο που περνά. Αυτό είναι κανόνας και δεν έχει καμία απολύτως εξαίρεση.

Οι stars έχουν κι εκείνοι παιδικές και εφηβικές φωτογραφίες, τις οποίες όσο και αν προσπαθούν να κρύψουν, υπάρχουν εκείνοι που τις «ξετρυπώνουν». Τίποτα δεν μένει κρυφό…

Ας ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν του Sean Penn. Ένας μικρός χαριτωμένος ξανθούλης. Δεν ήταν ποτέ πολύ όμορφος, αλλά είχε όλα τα απαραίτητα για να γίνει ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς του Hollywood.

SEAN PENN 1

O 44 ετών σήμερα Matt Damon δεν έχει και πολλές διαφορές από τον Matt της εφηβικής του ηλικίας.  Ήταν ένα όμορφο αγοράκι.

MATT DAMON 1

Η Gwyneth Paltrow ήταν μελαχρινή και λίγο πιο στρουμπουλή! Η μύτη της φαίνεται λίγο αλλαγμένη, αλλά συγκρίνοντας τις δύο φωτογραφίες καταλαβαίνει κάποιος ότι είναι εκείνη. Δεν έχει παραμορφωθεί, όπως μερικές άλλες.

GWYNETH PALTROW 1

Αν εξαιρέσει κάποιος το μαλλί αφάνα, ο Πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama είναι ίδιος και απαράλλαχτος. Αυτό το βλέμμα θα το αναγνωρίζαμε παντού!

BARACK OBAMA 3

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από αυτή την φωτογραφία της Lady Gaga. Στη φωτογραφία φαίνεται μια κανονική κοπέλα της ηλικίας της. Γιατί η ίδια θεώρησε τον εαυτό της τόσο άσχημο, είναι κάτι που μόνο η ίδια γνωρίζει!

LADY GAGA 4

Το βλέμμα του James Franco του τότε και του σήμερα είναι ακριβώς το ίδιο. Εννοείται ότι τον προτιμάμε σήμερα…

JAMES FRANCO 34

Το ίδιο ισχύει και για τον Matthew McConaughey. Το πέρασμα του χρόνου τον έκανε γοητευτικό! Η ωριμότητα του πάει!

MCCONAUGHEY

Το χαμόγελό της είναι αρκετό για να την καταλάβεις. Η Cameron Diaz ήταν και παραμένει όμορφη.

DIAZ 79

Ο George Clooney δεν ήταν όμορφο παιδάκι και αυτό αποτυπώνεται στη φωτογραφία. Ίσως ήταν το κούρεμά του, ίσως ήταν τα υπερμεγέθη μαλλιά μυωπίας. Πώς τα κατάφερε και έγινε gorgeous George, δεν ξέρουμε…

GEORGE CLOONEY 56

Ο Kanye West ήταν ένα χαμογελαστό παιδί! Δεν ξέρουμε βέβαια τι του συνέβη μετά και έχει συνέχεια μούτρα! Πάντως ήταν ένα πολύ γλυκό αγόρι…

KANYE WEST WEST

Δεν βρίσκουμε καμία ομοιότητα με τον Bruce Willis του τότε και με τον Bruce Willis του σήμερα. Με την πρώτη ματιά, τουλάχιστον, δεν φαίνεται ότι είναι εκείνος!

BRUCE WILLIS 7

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *