Ολόισια μαλλιά: Πώς να τα πετύχεις και τι θα χρειαστείς!

Είναι ωραία τα ίσια μαλλιά -όταν βέβαια δεν φριζάρουν και δεν χαλάει η φόρμα τους κατευθείαν-. Ειδικά εάν θέλεις να έχεις ένα sleek look και παράλληλα effortless, τα ίσια, μακριά μαλλιά είναι αυτό που θέλει κάθε γυναίκα να έχει για μία τέλεια εμφάνιση.Τα παρακάτω tips καθώς και τα προϊόντα που σου προτείνουμε θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το ίσιο χτένισμα που τόσο πολύ θέλεις!

1.Ποτέ δεν αγγίζεις το εργαλείο θερμότητας σε βρεγμένο μαλλί. Καταστρέφει -κυριολεκτικά- την τρίχα των μαλλιών σου.

2. Ξεμπέρδεψε τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας κάποιο προϊόν. Αντιμετώπισε τους κόμπους στα βρεγμένα μαλλιά με κάποιο προϊόν που να τους ξεμπερδεύει.

3.Μην ξεχνάς το προϊόν κατά του φριζαρίσματος. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις πολλά προϊόντα στα μαλλιά σου, αφού όχι μόνο θα λαδώσουν γρήγορα, αλλά και δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Ωστόσο τώρα που είναι φθινόπωρο και έχει αρκετή υγρασία, ένα προϊόν κατά τoυ φριζαρίσματος- που θα βάλεις αφού τελειοποιήσεις το χτένισμα σου- είναι απαραίτητο.

4.Ξεκίνα το ίσιωμα από την ρίζα. Αν δεν ισιώσεις καλά τη ρίζα των μαλλιών σου, τότε όχι μόνο δεν θα φαίνεται ωραίο το αποτέλεσμα αλλά είναι αρκετά πιθανό να μην κρατήσει όσο θέλεις.

 

joytv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *