Ομορφιά ναι , αλλά με λίγα χρήματα …

Το να είσαι όμορφη και να φροντίζεις τον εαυτό σου ισοδυναμεί, τις περισσότερες φορές, με ξόδεμα πολλών χρημάτων και –δυστυχώς- οι καιροί δεν είναι κατάλληλοι για σπατάλες. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να γλιτώσεις αρκετά χρήματα χωρίς να θυσιάσεις ούτε ένα χιλιοστό από την ομορφιά σου. Ας δούμε μερικούς τρόπους που θα διατηρήσουν και την ομορφιά σου και τα ευρώ στο πορτοφόλι σου.

Βάψε μόνη σου τις ρίζες Η βαφή σε ένα κομμωτήριο κοστίζει οπωσδήποτε πολλά περισσότερα από μια βαφή για να τα βάψεις μόνη σου. Μπορείς λοιπόν να παραλείπεις τις ενδιάμεσες επισκέψεις στο κομμωτήριο, βάφοντας τις ρίζες. Αν δεν το έχεις ξανακάνει και φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις, ζήτησε από μια φίλη να σε βοηθήσει.
Διάλεξε ένα εύκολο κούρεμα Όσο πιο κοντό είναι το κούρεμα, τόσο συχνότερες θα είναι οι επισκέψεις στο κομμωτήριο. Από την άλλη με ένα κούρεμα σε μέτριο μήκος μπορείς να αραιώσεις αρκετά τις επισκέψεις στο κομμωτήριο. Επιπλέον διάλεξε, με τη βοήθεια του κομμωτή σου, ένα κούρεμα που να μπορείς να το στεγνώσεις και να το χτενίσεις μόνη σου.
Επισκέψου σχολές αισθητικής και κομμωτικής Παρ’ όλο που το να αισθάνεσαι

πειραματόζωο στα χέρια άπειρων κομμωτριών και αισθητικών δεν είναι ό,τι καλύτερο, σκέψου τα οφέλη. Θα έχεις πολύ φτηνά ή δωρεάν, κούρεμα, βαφή, καθαρισμό, μάσκες ομορφιάς και πολλά άλλα. Δοκίμασέ το λοιπόν, ίσως δεν θα χάσεις.
Μεγάλες συσκευασίες Στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών, θα βρεις τα αγαπημένα σου προϊόντα σε μεγάλες συσκευασίες ή σε προσφορές του στιλ «στα 2, το ένα δώρο». Μην χάνεις τέτοιες ευκαιρίες για να αγοράζεις τα προϊόντα ομορφιάς που σου χρειάζονται. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις, λήξουν και τα πετάξεις σπαταλώντας έτσι περισσότερα χρήματα.
Οι ακριβές φίρμες Οκ, είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις συμβιβασμούς. Στην κρέμα ημέρας ή το άρωμά σου δεν μπορείς να κάνεις οικονομία. Υπάρχουν όμως ένα σωρό άλλα προϊόντα ομορφιάς που δεν χρειάζεται να είναι τα πιο ακριβά ή τα πιο επώνυμα. Επιλέγοντας πιο οικονομικές εταιρίες θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα (για να αγοράζεις χωρίς τύψεις το άρωμά σου).
Σκιές και μανό σε προσφορά Η αγορά καλλυντικών που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής σε προσφορά είναι η ασφαλέστερη λύση για να γλιτώσεις χρήματα.  Αν λοιπόν πέσει στην αντίληψή σου μια προσφορά στο αγαπημένο σου μανό, σε σκιές, κόμπακτ πούδρες κτλ μην την αφήσεις να πάει χαμένη.
Αγάπη αντί για pedicure Μπορείς να παραλείπεις το pedicure τους χειμερινούς μήνες, γλιτώνοντας αρκετά χρήματα υπό έναν όρο: ότι θα φροντίζεις τα πόδια σου. Τακτικό τρίψιμο με ελαφρόπετρα μία κρέμα ποδιών (που δεν κοστίζει δα μια περιουσία) και προσεκτικό κόψιμο των νυχιών θα κρατήσει τα πόδια σου όμορφα μέχρι το καλοκαίρι που θα είναι πιο εκτεθειμένα.
Αρώματα χωρίς αλκοόλ Τα αρώματα που περιέχουν αλκοόλ χάνουν το άρωμά τους γρηγορότερα από αυτά που έχουν σαν βάση τα έλαια. Προτίμησε λοιπόν αρώματα χωρίς αλκοόλ, που θα κρατούν περισσότερο χρόνο, άρα θα τα ψεκάζεις λιγότερο, άρα θα τα αγοράζεις πιο αραιά, άρα θα μένουν περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σου.
Ξόδεψε με φειδώ Ξέρω, όταν μπαίνεις στα καταστήματα καλλυντικών σε πιάνει καταναλωτική υστερία. Οι καιροί όμως απαιτούν στρατιωτική πειθαρχία στα οικονομικά μας. Αναζήτησε τις προσφορές, έχε το νου σου για παροχές με έκπτωση στο διαδίκτυο και μείνε όμορφη και που ξέρεις… μπορεί να γίνεις και όμορφη και πλούσια, το καλύτερο!

fe-mail.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *