ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ! Οι 7 τύποι άντρα που πρέπει να αποφεύγεις…

7men_h_633_451

Οι σχέσεις, λέει, για να τσουλήσουν, για να αντέξουν θέλουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιους συμβιβασμούς. Ok! Είναι όμως μερικές περιπτώσεις που το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις τα τακουνάκια σου και να απομακρυνθείς… Είναι κάτι αγόρια που δεν έχει νόημα να ασχοληθείς. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ταλαιπωρηθείς.

baner-palettino

Ρωτήσαμε λοιπόν την ψυχολόγο Χρυσούλα Μαυράκη να μας πει ποιους τύπους αντρών πρέπει να αποφεύγουμε. Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που όταν τα αναγνωρίσουμε πρέπει να την κάνουμε…

Χωρίς να γίνεται ιεράρχηση, δηλαδή δεν σημαίνει πως αυτόν που θα βάλουμε πρώτο ότι είναι και ο πιο επικίνδυνος τύπος που πρέπει οπωσδήποτε να τον αποφεύγουμε… χωρίς λοιπόν να κρατάμε ιεραρχικά τη σειρά, οι τύποι αντρών που ΔΕΝ είναι ό, τι καλύτερο για να κάνεις σχέση μαζί τους και πρέπει να είσαι επιφυλακτική ή ακόμη και να τον αποφύγεις, είναι οι εξής:

1. Ο ΜΑΜΑΚΙΑΣ
Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι τρομερά εξαρτημένος από τη μητέρα του δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εύκολος στη σχέση μαζί σου. Ή θα γυρεύει τη μαμά του στο πρόσωπό σου ή θα σε συγκρίνει συνέχεια μαζί της ή δεν θα παίρνει καμία απόφαση για τη σχέση σας αν δεν την εγκρίνει η μητέρα.

2. Ο ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ
Λένε ότι όποιος είναι τσιγκούνης στα χρήματα, είναι τσιγκούνης και στα συναισθήματα και υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας σε αυτό. Ένας άνθρωπος που έχει καβούρια στην τσέπη του δεν είναι ό, τι καλύτερο για μία σχέση -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να πληρώνει εκείνος ή να κάνει ακριβά δώρα για να έχει την αγάπη και την προσοχή μας.

3. Ο ΦΑΦΛΑΤΑΣ
Ένας άνθρωπος που λέει πολλά, ένας άνθρωπος που μιλάει συνέχεια, που διηγείται διαρκώς ιστορίες με τον ίδιο πρωταγωνιστή, που λέει πολλά αλλά κάνει λίγα δεν είναι ό, τι καλύτερο για μία σχέση και μάλιστα σε δύσκολες εποχές θα πρέπει να μην αναλωνόμαστε σε ασήμαντα, αλλά να νοιαζόμαστε για τα σημαντικά.

4. Ο ΑΠΙΣΤΟΣ – Ο ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Τίποτα καλό δεν προμηνύει η σχέση με έναν άνθρωπο που νοιάζεται τόσο πολύ για το άλλο φύλο διότι με την συμπεριφορά του αυτή δείχνει ότι είναι ανασφαλής άρα ανώριμος και ακατάλληλος για σχέση.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


5. Ο ΨΕΥΤΗΣ
Ένας άνθρωπος που λέει ψέματα σημαίνει ότι έχει μεγάλο πρόβλημα στην ψυχοσύνθεσή του και χρησιμοποιεί το ψέμα είτε για να δείξει διαφορετικός από ότι είναι γιατί δεν του αρέσει ο εαυτός του είτε για να παρουσιαστεί καλύτερος διότι είναι κατώτερος της εικόνας που δείχνει. Οπωσδήποτε όμως δεν μπορείς να είσαι με κάποιον στον οποίο δεν έχεις εμπιστοσύνη στα λόγια άρα και στις πράξεις του.

6. Ο ΒΙΑΙΟΣ
Ο άντρας με τον τσαμπουκά, ο άντρας που με τα λόγια και τα έργα του και με την συμπεριφορά του βγάζει επιθετικότητα και βιαιότητα, δεν πρέπει ποτέ ούτε σε δεύτερο ραντεβού να τον δούμε. Είναι επικίνδυνος!

7. Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΖΗΛΙΑΡΗΣ
Ο υπερβολικά ζηλιάρης είναι το πρώτο στάδιο της επιθετικότητας και είναι σίγουρο ότι θα μετατραπεί σύντομα σε βίαιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
“Βέβαια μιλάμε για τα ελαττώματα αυτά στην υπερβολή τους. Το λίγο δεν είναι ελάττωμα.
Προσοχή μόνο μήπως επειδή ερωτευόμαστε, θεωρούμε ότι δεν είναι στην υπερβολή το ελάττωμα, κάνουμε κακή εκτίμηση και σιγουρευτούμε όταν θα είναι πολύ αργά!”



Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *