Ο άγνωστος γάμος της Angelina Jolie

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε για τον γάμο της με τον Billy Bob Thornton και να ανυπομονούμε για αυτόν με τον Brad Pitt, πόσοι, όμως ξέρουν για τον γάμο της superstar με τον Jonny Lee Miller;

Όταν, το 1995 η Angelina Jolie, που ακόμα προσπαθούσε να γίνει γνωστή στο Hollywood, συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας Hackers, γνώρισε τον γοητευτικό Βρετανό συμπρωταγωνιστή της, Jonny Lee Miller. Μεταξύ των δύο υπήρξε έλξη, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, αλλά, προτού αυτό προχωρήσει, τα γυρίσματα της παραγωγής ολοκληρώθηκαν και οι δύο ηθοποιοί έκαναν πολλούς μήνες να ξαναμιλήσουν. Όταν, λίγο καιρό μετά, βρέθηκαν τυχαία, άρχισαν να βγαίνουν και, πολύ σύντομα -συγκεκριμένα στις 28 Μαρτίου του 1996- παντρεύτηκαν.

Η Jolie ως νύφη, φόρεσε μαύρο, skinny παντελόνι από rubber και λευκό t- shirt, πάνω στο οποίο είχε γράψει το όνομα του γαμπρού με το αίμα της. Και ενώ, με κάθε ευκαιρία οι δύο τους αντάλλασαν όρκους αιώνιας πίστης, ο γάμος, δυστυχώς, δεν είχε αίσιο τέλος. Οι δύο ηθοποιοί χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 1997, ενώ το διαζύγιό τους βγήκε τον Φεβρουάριο του 1999. Παρόλα αυτά, μέχρι και σήμερα παραμένουν καλοί φίλοι, και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Μάλιστα, η Angelina έχει δηλώσει για τον πρώτο της σύζυγο: «Είναι όλα θέμα timing. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσε να έχει μία γυναίκα. Θα τον αγαπώ πάντα, απλώς ήμασταν πολύ νέοι».

Πηγή: http://www.queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *