Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα – Τεράστιο αστρολογικό γεγονός, που αλλάζει τα ερωτικά όλων των ζωδίων!

astro-696x428

Ο μήνας ξεκινά με τους απόηχους της Εκλείψεως στο Κριό, μία Έκλειψη η οποία πίεσε για τόλμη απέναντι σε νέα ξεκινήματα και αποφόρτιση απο το παλιό. Το παλιό μπορεί να είναι σχέσεις που τραβάνε μέσα στο χρόνο, αλλά δεν έχουν μια μορφή σταθερή, εκκρεμότητες συναισθηματικές, επιστροφές που δεν έχουν καθορισμένο σκοπό.  Με συναίσθημα και διάθεση λοιπόν έτοιμα για νέα αρχή, καλωσορίζουμε τον Οκτώβριο.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και το εξάγωνο με τον Κρόνο Παράλληλα,  ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό, δίνει λύση και ισοροοπία σε πολλές σχέσεις που εμφανίζουν ρήγματα, έστω και καθυστερημένα.  Η δύναμη της επικοινωνίας, η διπλωματία και η ανάγκη να είμαστε με ένα ταίρι, παραμερίζουν πολλά εμπόδια. Υπάρχει κίνητρο να βρούμε τη χρυσή τομή, τη μέση λύση. Το εξάγωνο του με το Κρόνο απο το Τοξότη, βοηθά τις σοβαρές συζητήσεις και την ομαλή επικοινωνία ανάμεσα στους ερωτευμένους.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα Η 6η Οκτωβρίου, είναι μάλλον μία σημαδιακή ημερομηνία,  αφού το τετράγωνο του Ήλιου με το Πλούτωνα, είναι από τα πιο καθοριστικά, που θα διαγράψουν τη πορεία και τη σχέση πολλών ζευγαριών. Οι δύο πλανήτες αντιστέκονται στη συμβατικότητα, οι διαφορές και οι εντάσεις βγαίνουν στη φόρα, ενώ διαπλοκή, πάθος, ανταγωνισμός, ζήλεια και ίντριγκα, κρατούν απασχολημένους για λίγο τους εραστές. Θέματα χειρισμού έρχονται πάλι στην επιφάνεια, με τη κάθε πλευρά να μάχεται να κρατήσει υπό την εξουσία της την άλλη.

Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και συναντά τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου Στο μεταξύ η Αφροδίτη απο το Λέοντα, ενισχύει την απαραίτητη φιλαρέσκεια, την αλαζονεία και την κτητικότητα, που πρέπει κάποιος να έχει, ώστε να αποκτήσει τη δέουσα αυτοπεποίθηση και κατόπιν να διεκδικήσει ερωτικά αυτόν για τον οποίο χτυπά η καρδιά του. Στις 8 του μηνός η Θεά του Έρωτα αλλάζει ζώδιο, περνώντας στη Παρθένο. Από εκείνη τη στιγμή, η έκφραση των συναισθημάτων θα υπολογίζεται, οι κουβέντες θα είναι μετρημένες, ενώ ο αυθορμητισμός θα περιοριστεί. Ο φόβος να γίνουμε υπερβολικοί, έως αστείοι, ειναι υπαρκτός, γι αυτό το λόγο, η θέση του πλανήτη εκεί, δίνει σύνεση και καρτερικότητα.

Λίγο μετά, στις 11 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη, σκοπεύει να δημιουργήσει εμπόδια στις ερωτικές σχέσεις, σχηματίζοντας τετράγωνο με το Κρόνο. Μας τεστάρει στο μάθημα της υπομονής, της αναμονής, και του περιορισμού.  Οι ελλείψεις στις σχέσεις μας, διογκώνονται και απαιτούν άμεσες λύσεις και ανακούφιση. Ίσως μας κατακλύσει το αίσθημα της μοναξιάς, της παραμέλησης και της πίκρας. Από τις σχέσεις μας θα ζητήσουμε κάτι βαθύ, όπως πίστη, διαχρονικότητα και σταθερότητα. Ο έρωτας έχει απαιτήσεις και σε αυτές θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Χαλαροί δεσμοί και αμφίβολλα αισθήματα δεν έχουν θέση στη ζωή μας. Αντιθέτως οι δυνατοί συναισθηματικοί δεσμοί θα βρουν την έξοδο και το φως.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα Το δεκαπενθήμερο τελειώνει με την αντίθεση της Αφροδίτης με το Ποσειδώνα, η οποία θα γίνει ακριβείας στις 17 του μήνα. Ωστόσο, η επίδρασή της είναι δυνατή και καθοριστική από νωρίτερα, αφού θα φέρει στην επιφάνεια σκάνδαλα ερωτικά, εξαπατήσεις, απογοητεύσεις απο σχέσεις που είχαμε επενδύσει, αλλά τελικά δεν είναι οι σωστές για εμάς. Ενδέχεται μία σχέση να βγει προβληματική και να πρέπει να υποστηρίξουμε το σύντροφο σε μία στιγμη αδυναμίας του. Ή να υπάρξουν υπερβολικές απαιτήσεις, που φτάνουν μέχρι και τις μικρές ή μεγαλύτερες θυσίες στη σχέση. Παράλληλα, ένα άτομο, στο οποίο έχουμε εναποθέσει όλες μας τις προσδοκίες και ελπίδες, ίσως αποδειχτεί το εντελώς αντίθετο. Υπάρχει όμως και η όμορφη πλευρά της όψης, όπως είναι αυτή της ευαισθησίας, του ρομαντισμού και της δοτικότητας.

Και αυτό το δεκαπενθήμερο, θα μας διδάξει αυτό ακριβώς: Πως ο έρωτας έστω και μέσα από εμπόδια, ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, μπορεί να γίνει μεγαλειώδης!

 

 

newsone.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebookκαι θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *