Ο Αλέξης Γεωργούλης ποζάρει με την Αννίτα Κούλη και μιλάει για τον έρωτα, τα λάθη και τις γυναίκες που τον γοητεύουν

Φέτος ο Αλέξης Γεωργούλης πρωταγωνιστεί με την Αννίτα Κούλη σε μία παράσταση γεμάτη έρωτα «Από την πρώτη στιγμή». Οι δύο ηθοποιοί «ανοίγουν τα χαρτιά» τους και αποκαλύπτουν τις δικές τους απόψεις για τον έρωτα και τις σχέσεις, στο περιοδικό HELLO.

«Έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Διαχειρίζονται τη σχέση με περισσότερα εκφραστικά μέσα, ενώ οι άντρες είναι πιο πρακτικοί. Βέβαια στις μέρες μας ο άντρας και η γυναίκα τείνει να γίνουν ίδιοι και είναι πολύ λίγες οι διαφορές τις οποίες έχουμε πια», λέει ο Αλέξης Γεωργούλης αναφερόμενος στις σχέσεις και προσθέτει πώς κατά την άποψη του το πρόβλημα στον έρωτα, όπως φαίνεται και στην παράσταση, είναι πώς οι άνθρωποι δεν αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό. «Φοράμε δηλαδή ένα προσωπείο και δεν θέλουμε να δείξουμε ποιοι είμαστε».

alexis

Όσο για τα λάθη στον έρωτα που δεν θα επαναλάμβανε ο ηθοποιός; «Δεν τα χαρακτηρίζω λάθη. Αλλά ακόμα και λάθη να είναι, δε τα χρεώνω ως λάθη! Όπως έλεγε και ο Σωκράτης «Τα μοναδικά εγκλήματα που δεν πρέπει να τιμωρούνται είναι τα περί έρωτος». Αυτό που βλέπω βέβαια είναι ότι ούτε από τα λάθη μαθαίνεις. Όταν έρχεται ο έρωτας σου αλλάζει τις διαστάσεις. Χάνεις τον εγωισμό και τη μνήμη σου. Δεν θυμάσαι τι γίνεται και ούτε λογαριάζεις τι θα έρθει. Ζεις το παρόν»!

georgoylis

Η Αννίτα Κούλη μάλλον συμφωνεί, αφού λέει: «Τα λάθη είναι θεμιτά, τα χρειαζόμαστε. Διότι αν δεν τα κάνουμε δεν θα μάθουμε. Άρα δεν τα λες λάθη, αλλά εμπειρίες. Ακόμα και από κάτι άσχημο πάντα βγαίνει κάτι καλό. Αν δεν βγει κάποιο πρόβλημα θα έχεις με τον εαυτό σου…».

Ποιες γυναίκες αρέσουν στον Αλέξη Γεωργούλη «Το αυθόρμητο και το αληθινό! Να είναι ο εαυτός της, πράγμα πάρα πολύ δύσκολο».

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *