«Ο ΑΝΤ1 μού χρωστάει χάρη και μέρος του προφίλ του»! Η δήλωση του Αντώνη Καφετζόπουλου που θα συζητηθεί.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος καλεσμένος της εκπομπής «Το Πρωινό» εξομολογήθηκε πόσο τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση ενώ αναφέρθηκε στον ρόλο του «Ακάλυπτου» που υπήρξε σταθμός στη καριέρα του. «Οι αμοιβές των ηθοποιών στη τηλεόραση δεν είχαν σχέση με τις αμοιβές των δημοσιογράφων ή των παρουσιαστών εκπομπών. Μια σειρά 26 επεισοδίων που κρατούσε επιτυχία όλο το χρόνο,αν έκανα ένα τηλεπαιχνίδι σε δέκα επεισόδια έβγαζα όλα τα λεφτά που θα είχα βγάλει από τα 26 επεισόδια».

Όσο για το αν ο ρόλος του «Ακάλυπτου» του απέφερε πολλά χρήματα απάντησε: «Όχι, αλλά υπήρχε μια παράπλευρη ωφέλεια από αυτό από όλα πράγματα που έκανα. Ο ΑΝΤ1 μου χρωστάει χάρη, μέρος του προφίλ του». Πέρυσι είχε γυριστεί ο «Ακάλυπτος» στον κινηματογράφο με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση αλλά είχε κάποιους όρους. «Όχι, καθόλου, γιατί να με πειράξει. Ήρθε ένα σενάριο από τον Λευτέρη τον Καπώνη, τον σεναριογράφο. Του είπα να το κάνουμε αλλά υπήρχαν ορισμένοι όροι. Να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο σενάριο, να είναι οπωσδήποτε ο Γιώργος Παρτσαλάκης και η Ρένια Λουιζίδου. Μετά ενεπλάκησαν και οι παραγωγοί και το διάβασα στις εφημερίδες».

Τέλος για την αποχή του από την τηλεόραση παραδέχτηκε: «Τηλεόραση έχω να κάνω πάνω από 7-8 χρόνια. Όταν απομακρύνεσαι, βέβαια, από κάτι, απομακρύνεται και αυτό από σένα. Δεν είναι ότι είπα μόνο εγώ “όχι”, κάποια στιγμή άρχισε και η τηλεόραση να μη με χρειάζεται. Ούτως ή άλλως, οι άνθρωποι των καναλιών γνωρίζουν ότι δεν θα στοιχίσω φθηνά, η αμοιβή μου είναι μεγάλη», συμπληρώνοντας: «Εγώ διάλεξα κάποια στιγμή να μη συνεχίσω να κάνω το ένα σίριαλ μετά το άλλο. Οικονομικά το έχω πολύ ανάγκη, αλλά δεν θα το έκανα ούτε τώρα. Όταν διαλέγει κάποιος κάτι, πρέπει να αναλαμβάνει και τις συνέπειες».

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *