Ο εκνευρισμός του Σωκράτη μετά την ανακοίνωση του νικητή του Power of Love!

567-5Το Power of Love έριξε αυλαία μετά από περίπου πέντε μήνες με απογοητεύσεις, ραντεβού, αγάπες, καβγάδες, φιλίες και έχθρες. Στον μεγάλο τελικό, μέσα από τις ψηφοφορίες του κοινού και των παικτών, νικητές αναδείχθηκαν στο τελευταίο Gala ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη. Οι δυο τους κέρδισαν το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

palettinoss17

Ο Πάνος πήρε 4 βαθμούς από την ψηφοφορία των παικτών κάτι που αποδείχτηκε καθοριστικό για τη νίκη του, καθώς από το κοινό έλαβε μόνο 2 βαθμούς.

Σε αντίθεση με τον Πάνο, η Στέλλα ήρθε πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού και η νίκη γι’ αυτήν ήταν ξεκάθαρη. Νωρίτερα είχε ισοψηφίσει με την Τζούλια στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας των παικτών.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί αποχώρησε εκνευρισμένος και απογοητευμένος. Ο παίκτης ήρθε πρώτος στην προτίμηση των τηλεθεατών, όμως οι συμπαίκτες του, τού στέρησαν τη νίκη.

Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί πέταξε το σακάκι του και αποχώρησε εκνευρισμένος.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως νικητής είναι ο Πάνος, ο Σωκράτης σηκώθηκε από την καρέκλα, έφυγε από το σπίτι και δεν ξαναγύρισε ποτέ.

https://youtu.be/ZXUM_DC2zK4

newsbeast.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *