Ο Κώστας Τουρνάς για περιορισμένες εμφανίσεις στη “Σφίγγα”. (Videos)

RSCN6157

Ένας αγαπητός τραγουδοποιός-τραγουδιστής που πλέον έχει γίνει “all time classic”, ο Κώστας Τουρνάς, γνωρίζει αυτές τις μέρες, πιένες , μιας και το κοινό, τον στηρίζει και τον ακολουθεί και στη μουσική σκηνή “Σφίγγα”, στο κέντρο της Αθήνας, όπου εμφανίζεται αυτό το διάστημα.

Τραγούδια από τη δεκαετία του ’60, του ’70, του ’80 αλλά και του ’90, ερμηνεύει ο , εκ των Τρικάλων ορμώμενος καλλιτέχνης.

Κομμάτια που έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί όσο λίγα, όπως τα : “Ανθρωπε αγάπα”, “Έλα ήλιε μου”, ” Ο Αχιλλέας από το Κάιρο”, “Μην της το πεις”, “Δεν το ξανακάνω σε autobianci”, “Κάτω απ’την Ακρόπολη” κ.α. είναι στο ρεπερτόριο και οφείλω να ομολογήσω πως περισσότερο τραγουδάνε οι θαμώνες παρά ο Τουρνάς!! 

Τη προηγούμενη Παρασκευή βρέθηκα εκεί, ο χώρος φυσικά, ασφυκτικά γεμάτος αλλά δεν λείψανε και οι επώνυμες παρουσίες όπως θα διαπιστώσετε! Ο Κώστας Τουρνάς, πάντα φρέσκος και ακμαίος, μας παρέσυρε με τις μελωδίες του, στην εποχή των “Poll” και όχι μόνο… 

 

Φωτογραφίες:

DSCN61081. Ο Κώστας Τουρνάς, έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε κομμάτια που ζήτησε ο κόσμος.

DSCN61142. Το παρεάκι μου: Ο Τάσος Παράσχος, βοηθός Manager της ομάδας μπάσκετ του ΟΣΦΠ, ο γνωστός τραγουδιστής των 90’s Γιώργος Λιναρδάκης (“Βόλτα στον Λυκαβηττό”, “Με τρελαίνεις”, “Με παπί δανεικό” κ.α.) και η σύντροφός του.  

DSCN61253. Κι εδώ ένας πολύ καλός φίλος από τα παλιά. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Κώστας Τζάλας.

DSCN61194. Εδώ με τον “Μr. Δημόσιες σχέσεις” του καταστήματος, Μάνο Ιερωνυμάκη, όπου μας πρόσεξε ιδιαίτερα.

DSCN61365. Με τον Γιώργο Λιναρδάκη, ο οποίος έχει σταματήσει να εμφανίζεται σε μαγαζιά εδώ και πολλά χρόνια, οικογενειακός φίλος, εδώ και μία 25ετία. 

DSCN61496. Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς βρέθηκαν στη “Σφίγγα” για να απολαύσουν τον καλό τους φίλο και ο Κώστας Τουρνάς, μετά από απαίτηση του κόσμου, τους ανέβασε στη σκηνή. 

DSCN61417. Ο Κοργιαλάς, μάλιστα, πήρε και τη κιθάρα του Τουρνά και έδειξαν να το απολαμβάνουν με τη καρδιά τους. 

DSCN61408. Να και το ντουέτο.

RSCN61539. Κοργιαλάς, Ευρυδίκη και Γόνης. Το ζεύγος λάμπει, εγώ είμαι στη προσπάθεια, χαχαχα .

RSCN615410. Με την Ευρυδίκη γνωριζόμαστε από τότε που ήρθε στην Ελλάδα. Μάλιστα, τον πρώτο της δίσκο, μου τον είχε στείλει με τον Σάκη Ρουβά(!!!) 

RSCN615711. Και κλείνω τις φωτογραφίες, με τον βασιλιά της βραδιάς, ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΡΝΑ!!! 


 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *