Ο παγκόσμιος χάρτης της γυναικείας ομορφιάς, μέσα από το φακό της Mihaela Noroc

Η ομορφιά είναι παντού.

Η φωτογράφος Mihaela Noroc από τη Ρουμανία παραιτήθηκε από την εργασία της στη Ρουμανία και αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να απαθανατίσει την ομορφιά των γυναικών. Κάπως έτσι γεννήθηκε το project της, «The Atlas of Beauty», στο οποίο βλέπουμε γυναίκες από την Αιθιοπία μέχρι το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.

Η Mihaela γύρισε 37 χώρες και γνώρισε πολλές διαφορετικές γυναίκες, τις οποίες και φωτογράφισε με μια πολύ όμορφη ματιά. Όπως λέει και η ίδια στην προσωπική της σελίδα σκοπός της δουλειάς αυτής είναι να δείξει την ποικιλία του ανθρώπινου είδους μέσα από γυναικεία πορτραίτα.

«Τώρα μπορώ να πω ότι η ομορφιά είναι παντού, και αυτό δεν είναι θέμα των καλλυντικών, των χρημάτων της φυλής ή κοινωνικής κατάστασης, αλλά περισσότερο το να είσαι ο εαυτός σου», έγραψε για να περιγράψει την συλλογή στη The Huffington Post και πρόσθεσε “ Η παγκοσμιοποίηση μας κάνει να συμπεριφερόμαστε το ίδιο , αλλά είμαστε όλοι όμορφοι γιατί είμαστε διαφορετικοί. Στο τέλος η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό καθώς ο θεατής είναι πάντα κάποιος άλλος.»

Η Noroc επίσης έχει δημιουργήσει ένα «Άτλαντα ομορφιάς» στο Facebook όπου υπάρχουν φωτογραφίες γυναικών που συναντά κανείς στους δρόμους.

redot.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *