Ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός μακιγιάζ ματιών για άψογο βλέμμα.(Videos)

eye

Το μακιγιάζ γύρω από τα μάτια σου μπορεί να απογειώσει μία εμφάνιση. Αρκεί να γίνει σωστά. Για να μη χάνεσαι κάθε φορά με τα eyeliner, τις σκιές και που πρέπει να μπει το καθένα, βρήκαμε τον οδηγό θα σου δείξει την τεχνική. Έτσι,θα το κάνεις όχι μόνο πιο σωστά αλλά και πιο διασκεδαστικά . Έτοιμη; Ξεκινάμε.

palettinoss17


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio



Brow Bone/ Highlight: Η περιοχή κάτω από το φρύδι

Αν θέλεις να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα και το βλέμμα σου πιο ανοιχτό, εδώ μπορείς να βάλεις μία ματ ή ιριδίζουσα απαλή σκιά.

Crease: Οφθαλμική κόγχη
Η περιοχή κάτω από το φρύδι και το βλέφαρο είναι το γνωστό καπάκι. Είναι το κατάλληλο σημείο για να εφαρμόσεις μία πιο σκούρα απόχρωση σκιάς ώστε να δώσεις ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο βλέμμα σου.

Lid: Βλέφαρο 
Εδώ είναι που βάζεις την κύρια απόχρωση της σκιάς και ανάλογα με το μέγεθος του σημείου (γιατί διαφέρει σε κάθε άνθρωπο) μπορείς να παίξεις με διάφορες αποχρώσεις της ανακατεύοντας τις.

Upper lashline: Η άνω γραμμή των βλεφαρίδων
Στις ρίζες των βλεφαρίδων του πάνω βλεφάρου, μπορείς να βάλεις μολύβι ή να απλώσεις απαλά και προσεκτικά λίγη μάσκαρα με το βουρτσάκι. Έτσι, θα προσθέσεις έξτρα ένταση στο βλέμμα.

Outer V: Η εξωτερική γωνία του ματιού
Εδώ μπορείς να εφαρμόσεις κάποια  πιο σκούρα απόχρωση της βασικής σκιάς που έχεις βάλει στο βλέφαρό σου σε σχήμα αυστηρής γωνίας. Σκέψου σαν να ζωγραφίζεις το σύμβολο της ανισότητας.

Waterline: Η κάτω γραμμή του ματιού
Αν στόχος σου είναι το smoky eye λουκ, εδώ είναι το σημείο που θα βάλεις μαύρο eyeliner. Αν, πάλι, θέλεις κάτι πιο ήπιο, μπορείς να εφαρμόσεις eyeliner στο χρώμα του δέρματος το οποίο θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα και φωτεινά.

Lower Lashline: Η περιοχή κάτω από το βλέφαρο
Εδω μπορείς να μη βάλεις και τιποτα. Αν όμω θέλεις να ενισχύσεις το αποτέλεσμα μπορείς να απλώσεις λίγη σκιά.


Tear Duct
: Η εσωτερική γωνία του ματιά
Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου, εδώ άπλωσε κάποια φωτεινή ή ιριδίζουσα σκιά σε ανοιχτό χρώμα, π.χ. γκρι του πάγου, ήπιο λευκό, ακόμα και παλ ροζ. Είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :Αυτοί Είναι οι 15 Λόγοι που Κολλάει η Ζυγαριά σας


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *