Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού Νομικού – Χολίδη.

Όταν για πρώτη φορά πριν μήνες το ζευγάρι περνούσε κρίση στη σχέση του…το είχα γράψει. Μάλιστα τότε έτυχε να συναντήσω την ίδια τη Δούκισσα και απέφυγε να μου μιλήσει για το θέμα. Όχι διότι φοβόταν να το κάνει. Αλλά εξαιτίας του χαρακτήρα της. Το κορίτσι σέβεται την δουλειά μου αλλά σέβεται πάντα και την προσωπική ζωή της…διότι είναι προσωπική.

Σας θυμίζω ότι εκείνη την εποχή έπεσαν όλοι να με κράξουν. Μάλιστα πατσαβούρια της δουλειάς μας ανύπαρκτα έσπευσαν με κείμενα και «ρεπορτάζ» να με κράξουν.

Η ιστορία όμως απέδειξε τα του λόγου μου τ΄αληθή.

Η κρίση εκείνη έφερε το ζευγάρι στα όρια και βεβαίως δεν επούλωσε ποτέ τις πληγές παρά την προσπάθεια επανασύνδεσης στις κερκίδες του Καραϊσκάκη.

Τότε οι μυημένοι υποστήριζαν πώς ο Χρήστος ήταν άτακτο αγόρι. Κι επειδή έχει μια αδυναμία ο ψηλός σε ψηλές ξανθές…καρφώθηκε. Δε θέλω να το πιστέψω καθώς γνωρίζω τον Χολίδη πολλά χρόνια. Είναι άντρας είναι παιχνιδιάρης αλλά όταν είναι σε σχέση είναι εκεί…

 

Απο την μεριά της η Δούκισσα αντιμετώπισε την όλη κατάσταση με μεγάλη σοβαρότητα. Όπως και σήμερα. Απέχει πολύ απο την τακτική του Χρήστου που βγαίνει και λέει ότι «κατάφεραν κάποιοι να μας χωρίσουν».

Αυτά Χρήστο τα λένε κάτι παιδάκια σε πάρτι όταν τρώνε χυλόπιτα. Μεγάλωσε λίγο αδερφέ. Για κάποια ζητήματα δε μιλάμε. άλλωστε με τον τρόπο αυτό ξέρεις καλά ότι πληγώνεις ακόμη περισσότερο την γυναίκα που επι χρόνια ήταν δίπλα σου…πάρα τις δυσκολίες.

Γιατί η πραγματική αιτία του χωρισμού δεν ήταν ο χρόνος και η συνήθεια. Ήταν η προδοσία που ένιωσε η Δούκισσα και με τον τρόπο της προσπάθησε να την ξεπεράσει. Όμως δε τα κατάφερε ΠΟΤΕ.

http://blogs.gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *