Πανελλαδικές 2020: Αναρτήθηκαν στα σχολεία οι βαθμολογίες – Δείτε τις εδώ.

Μαθητές και γονείς κοιτούν τις βαθμολογίες των Πανελληνίων στον χώρο ανακοινώσεων του πρώτου και δεύτερου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018. Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες για τις Πανελλήνιες 2018 στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε όλα τα σχολεία της χώρας. Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες 2018, στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το πατρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΤέλος στην αγωνία των περίπου 100.000 υποψήφιων των Πανελλαδικών Εξετάσεων για εισαγωγή στις 77.970 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μπαίνει σήμερα, καθώς αναρτήθηκαν στα σχολεία οι βαθμολογίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες και ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας του υπουργείου Παιδείας.


 

Palettino – VERDE S/S 2020 Γυναικεία τσάντα πλάτης Verde 16-0005424, από δερματίνη, κλείνει με φερμουάρ στο πάνω μέρος. Πληροφορίες : “palettinoshop.gr” η στο τηλ.6945553199 Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 40 ευρώ!!


Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τις βαθμολογίες τους στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού είτε επισκεπτόμενοι το λύκειό τους, είτε στη διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr.

Για την εισαγωγή στην πλατφόρμα αρκεί να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Όσον αφορά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στα σχολεία, υπενθυμίζεται ότι για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οι καταστάσεις που αναρτήθηκαν περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά στοιχεία του ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Σημεώνεται, ότι από αύριο, Σάββατο 11 Ιουλίου, μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 17 Ιουλίου, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει πλέον να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό δελτίο τους, επιλέγοντας «Οριστικοποίηση» στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr.

baner-palettino

 

Όπως έχει επισημανθεί από το υπουργείο Παιδείας, μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο του. Έτσι, προτείνεται στους υποψήφιους να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό -το οποίο θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου- ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη εφημερία τους) θα λειτουργήσουν επιπλέον μία ημέρα, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *