Πανεύκολα DIY που Μπορείτε να Φτιάξετε σε Λίγα Λεπτά!

thehomeissue_diy2

Είστε από αυτούς που δεν μπορούν με τίποτα να ασχοληθούν με diy, είστε ατσούμπαλοι και δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε πράγματα χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και μπόλικη φαντασία; Μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πολλά diy projects που μπορείτε να κάνετε και δεν χρειάζονται καμi;a ξεχωριστή χειρωνακτική ικανότητα.

Ξεχωρίστε τα κλειδιά σας με λίγο μανό Δώστε χρώμα στα κλειδιά σας χρησιμοποιώντας βερνίκι νυχιών σε διάφορα χρώματα. Βάψτε το πάνω μέρος του κλειδιού στην απόχρωση που σας αρέσει, περιμέντε να στεγνώσει καλά και βάψτε την άλλη μεριά με το ίδιο χρώμα. Με αυτό το τρικ δεν θα μπερδέψετε ποτέ ξανά τα κλειδιά σας μεταξύ τους ή και με αυτά του συντρόφου σας.

Δείτε πόσο τέλεια και απλά μπορείτε να βάψετε τα κλειδιά σας με λίγο μανό.

Δείτε πόσο τέλεια και απλά μπορείτε να βάψετε τα κλειδιά σας με λίγο μανό.

Φτιάξτε κρεμάστρες για το χολ Το μόνο που θα χρειαστείτε για αυτό το projecct είναι μια ξύλινη πλάκα και μερικά κούτσουρα που μοιάζουν με κρεμάστρες. Καρφώστε τα κούτσουρα πάνω στην πλάκα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά η πιο τέλεια ρουστίκ κρεμάστρα είναι έτοιμη να μπει στο χολ ή το διάδρομο του σπιτιού σας.

Δημιουργήστε την τέλεια κρεμάστρα για τα παλτό από απλή ξύλινη πλάκα και μερικά κούτσουρα.

Δημιουργήστε την τέλεια κρεμάστρα για τα παλτό με μια απλή ξύλινη πλάκα και μερικά κούτσουρα.

Δημιουργήστε φουλάρι από μια παλιά μπλούζα Βρείτε μια μπλούζα που δεν φοράτε πια και κόψτε τα μανίκια ώστε να δημιουργηθεί ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο. Κόψτε το πάνω μέρος που βρίσκεται ο λαιμός της μπλούζας και στη συνέχεια ράψτε όλα τα ανοιχτά σημεία ώστε να δημιουργηθεί ένα κλειστό στρογγυλό φουλάρι.

Φτιάξτε το πιο τέλειο φουλάρι από μια παλιά μπλούζα.

Φτιάξτε το πιο τέλειο φουλάρι από μια παλιά μπλούζα.

Φτιάξτε κούπες και φλιτζάνια με αρχικά γραμμάτων Αγοράστε μερικά μεγάλα αυτοκόλλητα που να χωράνε στην κούπα που θέλετε να αλλάξετε. Κολλήστε το αυτοκόλλητο και χρησιμοποιώντας ανεξίτηλους μαρκαδόρους κάντε τελείες γύρω από το αυτοκόλλητο. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε δημιουργήσει αυτή την υπέροχη κούπα με το αρχικό του ονόματός σας. Καλό είναι, βέβαια, να χρησιμοποιήσετε κούπες και φλιτζάνια λευκά ή απλά μονόχρωμα.

Φτιάξτε τα αρχικά του ονόματός σας με αυτοκόλλητο και έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο.

Σχεδιάστε τα αρχικά του ονόματός σας με αυτοκόλλητο και έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο.

spirossoulis.com

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *