Παπούτσια: η μόδα στα χρώματα της νέας σεζόν

Πέδιλα, πλατφόρμες, peep toes, πολλές οι επιλογές που έχεις στα παπούτσια της σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013. Το θέμα είναι σε ποιό χρώμα, ποιό υλικό, ποιά απόχρωση να τα προτιμήσεις ….

 

<b>Λευκές γόβες- χρωματιστές/ plastic πινελιές</b>  Aκόμα κι αν δεν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα, τα λευκά γοβάκια είναι το must της άνοιξης. Με μικρές χρωματιστές ή διαφανείς λεπτομέρειες, οι λευκέ

Λευκές γόβες- χρωματιστές/ plastic πινελιές

Aκόμα κι αν δεν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα, τα λευκά γοβάκια είναι το must της άνοιξης. Με μικρές χρωματιστές ή διαφανείς λεπτομέρειες, οι λευκές γόβες επανέρχονται μετά από πολλά χρόνια στα πόδια μας και φυσικά δεν θα τις αρνηθούμε!

Μην συνδυάζεις τα λευκά γοβάκια με total λευκό λουκ- δεν σε προετοιμάζουμε για φάντασμα!

<b>To neon ζει,αυτό μας οδηγεί! </b>  Η περσινή τρέλα των φλούο χρωμάτων στα ρούχα, μπαίνει δυναμικά αλλά με σικ τρόπο και στα παπούτσια. Λατρέψαμε τα πέδιλα που προτίμησε η Γουίνεθ Πάλτροου με την φλ

To neon ζει,αυτό μας οδηγεί! 

Η περσινή τρέλα των φλούο χρωμάτων στα ρούχα, μπαίνει δυναμικά αλλά με σικ τρόπο και στα παπούτσια. Λατρέψαμε τα πέδιλα που προτίμησε η Γουίνεθ Πάλτροου με την φλούο πορτοκαλί μπαρέτα. Ένα απλό μαύρο πέδιλο ή γοβάκι, αμέσως μεταμορφώνεται με μια neon πινελιά.

Το θετικό: με τα neon παπούτσια, θα χρησιμοποιήσεις τα περσινά σου φλούο αξεσουάρ (τσάντα, κοσμήματα, ζώνες) που πίστευες πως δεν θα σου χρησιμεύσουν φέτος.

<b>Χρωματιστό τρελό μου γοβάκι:</b>  Όχι, μόνο παστέλ, τώρα και έντονα χρώματα. Τα απλά, απλούστατα γοβάκια της σεζόν, χωρίς περίτεχνα τακούνια παύουν να είναι μόνο μαύρα ή nude και παίρνουν χρώμα. Φυ

Χρωματιστό τρελό μου γοβάκι:

Όχι, μόνο παστέλ, τώρα και έντονα χρώματα. Τα απλά, απλούστατα γοβάκια της σεζόν, χωρίς περίτεχνα τακούνια παύουν να είναι μόνο μαύρα ή nude και παίρνουν χρώμα. Φυστικί, κίτρινο του καναρινιού, φούξια είναι μόνο μερικές από τις χρωματιστές επιλογές που έχεις.

Επειδή τα χρωματιστά γοβάκια είναι από μόνα τους εκκεντρικά, φρόντισε να τα συνδυάσεις με τζιν ή έστω παντελόνι cigarette σε ίδια απόχρωση για να μην θυμίζεις πατρινό καρναβάλι.

<b>Καθαρά πράγματα, clear γοβάκια:</b>  Η τάση του πλαστικού και της διαφάνειας έχει επιστρέψει στα αξεσουάρ. Τα παπούτσια δεν θα μπορούσαν να μην συμμετέχουν στη μανία της τάσης του clear- πλαστικού,

Καθαρά πράγματα, clear γοβάκια:

Η τάση του πλαστικού και της διαφάνειας έχει επιστρέψει στα αξεσουάρ. Τα παπούτσια δεν θα μπορούσαν να μην συμμετέχουν στη μανία της τάσης του clear- πλαστικού, διαφανούς.

Από τα ριγέ διαφανή Pivichic γοβάκια του Κριστιάν Λουμπουτέν μέχρι τα πορτοκαλί γοβάκια με τις clear λεπτομέρειες και πάλι Loubouten, θα λατρέψεις την επιστροφή του πλαστικού.

Προσοχή, προσοχή, κάνε καλό πεντικιούρ γιατί η εν λόγω μόδα δεν συγχωρεί.

<b>Μέταλλο μου λατρεμένο:</b>  Οι μεταλλικές λεπτομέρειες σε κάθε απόχρωση (από τη μοβ, τη γκρι, την ασημένια) κοσμούν τα πέδιλα και ψηλοτάκουνα της νέας σεζόν.   Μην τα φοβηθείς! Τίμησε το μέταλλο με

Μέταλλο μου λατρεμένο:

Οι μεταλλικές λεπτομέρειες σε κάθε απόχρωση (από τη μοβ, τη γκρι, την ασημένια) κοσμούν τα πέδιλα και ψηλοτάκουνα της νέας σεζόν.

Μην τα φοβηθείς! Τίμησε το μέταλλο με όση περισσότερη ένταση μπορείς!

<b>Τρουκ -Ζουκ:</b>  Λατρεμένη η μόδα των τρουκς συνεχίζει να κυριαρχεί στις πασαρέλες. Αγαπήσαμε και την nude τρουκς εκδοχή στα γοβάκια με καρφιά στο χρώμα του δέρματος. Φτιάξε κι εσύ γοβάκια με καρφ

Τρουκ -Ζουκ:

Λατρεμένη η μόδα των τρουκς συνεχίζει να κυριαρχεί στις πασαρέλες. Αγαπήσαμε και την nude τρουκς εκδοχή στα γοβάκια με καρφιά στο χρώμα του δέρματος.

<b>Οι 50 αποχρώσεις του χρυσού</b>  Ροζ χρυσό, μπρούτζος, κίτρινο χρυσό, είναι μόνο μερικές αποχρώσεις του χρυσού που θα βρεις στα πέδιλα και γοβάκια της σεζόν.   Η γλυκιά απόχρωση του ροζ χρυσού είνα

Οι 50 αποχρώσεις του χρυσού

Ροζ χρυσό, μπρούτζος, κίτρινο χρυσό, είναι μόνο μερικές αποχρώσεις του χρυσού που θα βρεις στα πέδιλα και γοβάκια της σεζόν.

Η γλυκιά απόχρωση του ροζ χρυσού είναι η πιο δελεαστική σε μια σεζόν που το μέταλλο έχει την τιμητική του.

<b> Άσπρο-μαύρο, όνειρα κάνω </b>  Απρόμαυρη ρίγα στο σακάκι, ρίγα στα κοσμήματα, στα κολάν, στα παντελόνια, στα τοπ, στα φορέματα, στα... εσώρουχα, νόμιζες πως τα παπούτσια θα γλίτωναν.   Εδώ την τηνΆσπρο-μαύρο, όνειρα κάνω 

Απρόμαυρη ρίγα στο σακάκι, ρίγα στα κοσμήματα, στα κολάν, στα παντελόνια, στα τοπ, στα φορέματα, στα… εσώρουχα, νόμιζες πως τα παπούτσια θα γλίτωναν.

Εδώ την την παρατηρούμε σε φλατ γοβάκι με μαύρο ασορτί φιογκάκι! Και καλά μας ξεμπερδέματα γιατί με τόση ασπρόμαυρη ρίγα, πάμε για κατάδικοι!

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *