Παρουσιάστρια χαρακτήρισε βλαχομπαρόκ τον Λιάγκα και ξεπουπουλιασμένη Barbie τη Μενεγάκη!

«Γιώργος Λιάγκας: Εγώ απορώ γιατί άφησε το κοστούμι του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ και αντί να ηγηθεί της αγροτικής επανάστασης, άφησε του μπαμπακοπαραγωγούς, τα τρακτέρ του θεσσαλικού κάμπου στην τύχη τους και προτίμησε να είναι ένας σεμνός παρουσιαστής μεταξύ καρμπονάρας, παπ@ρ@ς και της ξανθιάς συζύγου του» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Μιχαλονάκου καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Να Μην Χανόμαστε» και πρόσθεσε:

«Παρασύρθηκε από την τηλεοπτική δόξα, στην άβυσσο έπεσε βέβαια της τηλεοπτικής μανίας. Και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό όλο το βλαχομπαρόκ, το οποίο αναπαράγεται από την ελληνική τηλεόραση το ζεύγος Λιάγκας – Σκορδά. Τόσο πολύ άραγε είναι υπερευτυχείς για την επιτυχία τους την τηλεοπτική, για τον ερωτά τους, ενώ συνεχίζουν να σερβίρουν έναν τηλεοπτικό χυλό. “Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές” […] Ο Γιώργος Λιάγκας να περιοριστεί αν θέλει στην αποτυχημένη παρουσία του ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και να επιστρέψει πάραυτα στην Λάρισα ως νεο- βουκόλος των ημιμαθών και των αγράμματων».

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, η ίδια σημείωσε: «Κι εσύ Ελένη και κάθε Ελένη της επαρχίας κοιμωμένη και της Αθήνας εστεμμένη, ως πότε θα αντέξει το σκοινί, οπότε θα αντέξεις στη σκηνή και δε θα σπάσει το γυάλινο γοβάκι σου; Δε θέλω να γίνω Κασσάνδρα κακών μηνυμάτων, αλλά πολύ φοβάμαι, δεν είναι και ωραίο θέαμα μιας ξεπουπουλιασμένης, κρεμασμένης Barbie, όταν η επιτομή της μενεγάκειας ελαφρότητας, σεξουαλικής ξανθιάς θα περάσει. Όταν θα εφορμήσουν ανέστιες νοικοκυρές, νεόπτωχες, άνεργες, φοιτήτριες, τότε θα υποκύψει η μενεγάκεια ελαφρότητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *