Πες μας που θες να την πας στο πρώτο σας ραντεβού,να σου πούμε τι να φορέσεις !

Εκτελώντας χρέη προσωπικού σου στιλίστα, σου βρήκαμε τα πιο cool σύνολα για τα πρώτα ραντεβού σου

Ιδρώνουν οι παλάμες σου; Αγχώνεσαι για το αν θα δημιουργήσεις καλή πρώτη εντύπωση; Με το δίκιο σου. Διότι σύμφωνα με πρόσφατη βρετανική δημοσκόπηση, στην οποία συμμετείχαν 2.000 άτομα, χρειαζόμαστε μόλις 12 λεπτά στα πρώτα ραντεβού για να αποφασίσουμε εάν το άτομο που έχουμε απέναντί μας μας κάνει ή όχι. Αυτά που έχουν σημασία για να κριθείς θετικά δεν είναι λίγα: 64% των ερωτηθέντων είπαν πως θέλουν να χαμογελάς, 58% θέλουν να κοιτάς στα μάτια, 25% να έχεις θετικό τόνο φωνής, 36% να είσαι ωραία ντυμένος.

ΑΧΑ!

Εδώ μπαίνουμε εμείς, για να σε απαλλάξουμε από αυτό το extra άγχος.  Για να σου πάρουμε το στιλιστικό στρες από τους ώμους σου. Τόσα πράγματα έχεις να σκεφτείς, τουλάχιστον ας μην αγχώνεσαι για το τι θα φορέσεις. Τα σύνολα που ακολουθούν -τα οποία φτιάξαμε για σένα με περισσή αγάπη και με κριτήριο το που σκοπεύεις να πας το κορίτσι (εχμ, ελπίζουμε να έχεις αποφασίσει)- θα σου εξασφαλίσουν πως, μια μέρα, εκείνη θα ξεστομίσει “you had me at hello”. Ενδυματολογικά τουλάχιστον. Εσύ θυμήσου να χαμογελάς και να την κοιτάς στα μάτια.

Για φαγητό

Απλά και ωραία, έχεις κλείσει τραπέζι για δυο στο αγαπημένο σου εστιατόριο, για να ανταλλάξετε απόψεις πάνω από μια ρόκα-παρμεζάνα, ένα τίκα μασάλα, μια εξάδα μάκι. Το κατάλληλο ντύσιμο εδώ είναι απλό, κομψό, ουδέτερο. Μη διανοηθείς βάλεις γραβάτα – να την ρίξεις θέλεις, όχι να υπογράψετε ιδιωτικό συμφωνητικό.

 

RED SOUL Mπλε πουκάμισο, €65

WESC Μπλε chino παντελόνι, €75

SUBLEVEL Γκρι t-shirt με γράμματα, €12

SIXPACK FRANCE Γκρι t-shirt, €69

LOOP BY C. LUCCI Σουέντ μποτάκι, €69

Για καφέ

Η έξοδος είναι απλή και συνηθισμένη, το ντύσιμό σου, όμως, μπορεί να είναι αναπάντεχα ωραίο. Μια βερμούδα σε έντονο χρώμα κάνει αυτομάτως ενδιαφέρον το σύνολο, το οποίο κατά τ’ άλλα μπορεί να κινηθεί στους κλασικούς και αγαπημένους χακί, γκρι, μπεζ τόνους.

 

VOLCOM Χακί t-shirt με τσέπη, €39

SUBLEVEL Βερμούδα με ζώνη, €44

KOMONO Safari γυαλιά ηλίου, €55

CONVERSE Πάνινα παπούτσια χωρίς κορδόνια, €75,90

Βόλτα για παγωτό

Νοσταλγικά και ρομαντικά, μπορεί να αποφασίσεις να την πας για παγωτό στην πλατεία, για καλαμπόκι στην παραλία, για frozen yogurt στο παρκάκι κ.ο.κ.. Όχι, δεν αλλάζουν πολλά από το να πήγαινες για καφέ. Απλά εδώ έχεις την ευκαιρία να φορέσεις πιο retro ρούχα, παπούτσια και γυαλιά – για να ταιριάζεις με το σκηνικό στην Instagram, ρε αδερφέ.

 

SCOUT Γκρι polo μπλούζα, €39

RED SOUL T-shirt με τσέπη, €35

RED SOUL Γαλάζια βερμούδα διπλής όψης, €89

ESPADRIJ L’ORIGINALE Εσπαντρίγιες, €29

KOMONO Στρογγυλά γυαλιά ηλίου, €55

Για ποτό σε μπαρ στο κέντρο

Ο κανόνας λέει πως τα πιο σκουρόχρωμα t-shirts μοιάζουν πιο “βραδινά”. Δεν είσαι υποχρεωμένος να τον ακολουθήσεις, αν το κάνεις όμως, φώτισε το σύνολο με μια χρωματιστή ή ανοιχτόχρωμη βερμούδα και ένα ζευγάρι λευκά ή μπεζ πάνινα παπούτσια ή εσπαντρίγιες.

 

VOLCOM Μπλε t-shirt με λευκό σχέδιο, €33

CALVIN KLEIN JEANS Μπλούζα με logo, €54

SUBLEVEL Βερμούδα με ζώνη, €44

TOMS Ριγέ εσπαντρίγιες, €55

Για ποτό σε club στην παραλιακή

Υπάρχουν ακόμη club στην παραλιακή; Δεν μας πέφτει λόγος. Αν εκεί θεωρείς σωστό να την πας, να την πας. Αλλά τουλάχιστον φρόντισε αντί για βερμούδα να φοράς κανονικό μακρύ παντελόνι – όχι τίποτα άλλο, αλλά στην εποχή μας η βερμούδα έτρωγε πόρτα…

 

CALVIN KLEIN JEANS  T-shirt με γράμματα, €58

RED SOUL T-shirt με ασπρόμαυρη στάμπα, €29

98-86 Μπεζ παντελόνι, €48

ESPADRIJ L’ORIGINALE Μπεζ εσπαντρίγες, €29

Σε συναυλία

Δεν νομίζουμε να εννοείς συναυλία της φιλαρμονικής, οπότε εδώ η πρόταση θα είναι λίγο πιο ροκ – χρωματικά τουλάχιστον. Φόρα ένα t-shirt σε απόχρωση που δεν θα φαίνεται πάνω του η χυμένη μπύρα και πάρε καλού κακού μαζί σου και ένα μπουφάν – είναι ύπουλες οι καιρικές συνθήκες σε αυτούς τους υπαίθριους χώρους.

 

SORBINO UOMO Χακί λεπτό μπουφάν, €69

SORBINO UOMO Χακί t-shirt με στάμπα, €29

SUBLEVEL Γκρι βερμούδα με ζώνη, €44

VANS Overwashed αθλητικά παπούτσια, €80

VANS Μαύρο καπέλο, €26

WESC Καπέλο με printed γείσο, €39

Θέατρο

Τα intellectual ενδιαφέροντά σας συμπίπτουν, οπότε έχεις κλείσει εισιτήρια να δείτε εκείνη την θεατρική παράσταση που συζητούσατε καιρό. Δεν είναι ώρα για ρίσκα – παντελονάκι, πουκαμισάκι, σουέντ παπουτσάκι. Όχι τίποτα άλλο, αλλά και εκείνη ένα φόρεμα θα το φορέσει. Ας είσαι ο καλοντυμένος συνοδός της.

 

NEW ZEALAND Γαλάζιο πουκάμισο, €99

98-86 Μπλε chino παντελόνι, €48

LOOP BY CHRISTINA LUCCHI Σουέντ μποτάκι, €69

Βόλτα με τους σκύλους σας

Έχω δει πολλές ταινίες, θα μου πεις. Συνέβη πρόσφατα σε γνωστή μου, θα σου απαντήσω. Μιλούσε επί μήνες με κάποιον στο facebook, ο οποίος τελικά της έδωσε “άτυπο” ραντεβού σε πάρκο για να γνωριστούν, επιτέλους, τα σκυλιά τους. Ακόμη και σκύλο να μην έχεις, όμως, αυτό είναι ένα ενδεδειγμένο ντύσιμο για οποιαδήποτε χύμα περίσταση προκύψει.

 

SUPERDRY T-shirt με στάμπα, €36

RED SOUL Μπλε βαμβακερή βερμούδα, €49

CONVERSE Αθλητικά παπούτσια χωρίς κορδόνια, €75,90

KOMONO Μπλε γυαλιά ηλίου, €55

SUPERDRY Καπέλο, €29

Θερινό σινεμά

Καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από θερινό σινεμά, μπύρες, νάτσος και μυρωδιά από γιασεμί. Φόρεσε κάτι που μοιάζει να λέει “ούτε που σκέφτηκα τι θα φορέσω, μα κοίτα να δεις τι ωραία που τα συνδύασα, όλως τυχαίως”. Μπουφανάκι/ φουτεράκι/ ζιπουνάκι, απαραίτητο.

 

SCOUT Λευκό φούτερ, €59

STITCH 7 SOUL Λευκό t-shirt με στάμπα surf, €15

RED SOUL Πορτοκαλί βερμούδα, €85

ESPADRIJ L’ORIGINALE Τζιν εσπαντρίγιες, €29

 

oneman.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *