Πηνελόπης Οδύσσεια….διακοπές στην Τροία!(Videos)

flyer_μπροστα_1_RGB-1-683x1024Σ΄ έναν πολύ ζεστό και μικρό χώρο, στην πλατεία Ασωμάτων, στο θέατρο “Χόρος τέχνης Ασωμάτων”, ανέβηκε φέτος τον χειμώνα, μία παράσταση, η οποία απευθύνεται και σε παιδιά αλλά και σε μεγάλους. Πρόκειται για μία διασκευή των περιπετειών του Οδυσσέα, δοσμένη με πολύ χιούμορ και ευρήματα!

Το πραγματικά άμεσο και πολύ έξυπνο κείμενο, είναι του Βασίλη Φλώρου, όπου έκανε και την σκηνοθεσία της παράστασης, ενώ τους τρεις βασικούς ρόλους κρατούν, ο Σωτήρης Ταχτσόγλου, η Έλενα Στρατή και ο Αντώνης Τζαμαλούκας.

Οι εναλλαγές συναισθημάτων, από τις πολύ κωμικές αντιδράσεις του Οδυσσέα, στις συγκινησιακές στιγμές, περισυλλογής της Πηνελόπης, είναι ομολογουμένως μοναδικές με το κοινό να συμμετέχει, εντελώς αυθόρμητα.

Φεύγοντας, σου μένει ένα χαμόγελο στα χείλη και κάποιες ατάκες του Οδυσσέα, που θυμίζουν έναν σύζυγο του σήμερα που προσπαθεί να δικαιολογήσει το “λοξοδρόμημα” του!

Φωτογραφίες:

 

RSCN8218

 

RSCN8227

RSCN8233

RSCN8240

 

RSCN8271

RSCN8282

RSCN8283

RSCN8289

Μία αναμνηστική φωτογραφία για το “Palettino magazine”, μ΄εμένα και τους ηθοποιούς του έργου (Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Στρατή και Αντώνης Τζαμαλούκας)

 


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *