Ποιά είναι τα 5 κομμάτια που αξίζει να επενδύσω αυτό το χειμώνα;

Για μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα που μπορεί να αντιμετωπίσει με στιλ όλες τις καιρικές συνθήκες σου συγκεντρώσαμε τα 5 βασικά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις, μιας και η περίοδος των εκπτώσεων είναι μια ανάσα μακριά!

1. Ένα πλούσιο parka jacket

/
Ένα jacket σαν αυτό θα σε κρατάει ζεστή και θα συνδυάζεται πανεύκολα με τα καθημερινά σου looks. Φρόντισε να έχει γούνινη επένδυση και πολλές τσέπες.

2.Ένα ζευγάρι army boots

/
Το κλειδί για έναν χαρούμενο χειμώνα είναι να έχουμε ζεστά πόδια και ένα βολικό και λειτουργικό ζευγάρι army boots μπορεί να σe βοηθήσει να αντέξεις οποιαδήποτε θύελλα!

3.Ένα δερμάτινο παντελόνι

/
Ένα δερμάτινο κολάν ή παντελόνι μπορεί να αντέξει στις χαμηλές θερμοκρασίες και να αναδείξει κάθε σου εμφάνιση. Επένδυσε σε ένα ή και περισσότερα!

4. Ένα σκούρο oversized παλτό

/
Μην παραβλέψεις την ποιότητα ή το πάχος όταν πρόκειται για το παλτό που θα φοράς με τα πάντα. Διάλεξε ένα ουδέτερο χρώμα-μαύρο, γκρι ή μπλε και φρόντισε να είναι ευρύχωρο, δεδομένου ότι μπορεί να χρειάζεται να το φορέσεις επάνω από πολλά layers.

5. Ένα κασμιρένιο καπέλο, κασκόλ και γάντια

/
Υπάρχει λόγος που το κασμίρι θεωρείται πολυτελές και είναι συχνά ακριβό. Είναι εξαιρετικά μαλακό και ζεστό  Επένδυσε σε ένα καπέλο, ζευγάρι γάντια, και ένα πλούσιο κασκόλ σε ουδέτερα χρώματα όπως το κρεμ και το γκρι και απλά φόρεσε τα με τα πάντα.

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *