Ποια ρούχα σε δείχνουν πιο αδύνατη από ότι είσαι?

Είσαι “αχλάδι”, “μήλο”, “κλεψύδρα” ή “σωλήνας”; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκες μάθε ποιο είναι το πιο κολακευτικό ντύσιμο για εσένα. 

Υπάρχουν κάποια δοκιμασμένα tricks που θα κάνουν το σώμα σου να φαίνεται πιο ψηλό, με περισσότερες καμπύλες ή με εντυπωσιακό στήθος!

Σωματότυπος αχλάδι
Αν είσαι πιο γεμάτη στους γοφούς και τους μηρούς,ίσως μπεις στον πειρασμό να καλύψεις με φαρδιά ρούχα τα συγκεκριμένασημεία – κάτι που όχι μόνο δεν θα σε κολακεύσει αλλά θα σε κάνει ναφανείς και πιο παχουλή. Αντ’ αυτού προτίμησε να φορέσεις φαρδιά, κοντά σορτσάκια που θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο λεπτά ή πιο στενά παντελόνια με αμπίρ μπλούζες που θα κρύψουν την προβληματική περιοχή.

Οι μπλούζες με V ή οτιδήποτε μπορεί να τραβήξει την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος σου είναι τα πιο δυνατά σου όπλα, ενώ αντίθετα μείνε μακριά από έντονα prints και ανοιχτά χρώματα στο κάτω μέρος. 


Σωματότυπος μήλο

Εάν η κοιλιά είναι η ζώνη του σώματος σου με το μεγαλύτερο πρόβλημα, τότε μάλλον ανήκεις στην κατηγορία “μήλο”. Προσπάθησε να καμουφλάρεις την περιοχή με σκούρα χρώματα και κάνε πρωταγωνιστή της εμφάνισης σου τα όμορφα, αδύνατα άκρα σου. Το βαθύ ντεκολτέ ακόμα θα βοηθήσει να τραβήξεις την προσοχή στο στήθος και τους ώμους σου, ενώ τα φορέματα σε γραμμή A ισσοροπούν τις αναλογίες σου. 

 Σωματότυπος σωλήνας

 

Ο σωματότυπος σωλήνας δίνει την μεγαλύτερη ελευθερία όσον αφορά στο styling. Βολάν, πτυχώσεις, έντονα χρώματα και prints θα δώσουν όγκο στα σημεία που το χρειάζεσαι περισσότερο. Πες όχι στα πολύ φαρδιά ρούχα για να μην “χαθείς” μέσα τους – πες ναι στα maxi φορέματα όμως, καθώς μοιάζουν να έχουν φτιαχτεί ειδικά για εσένα. Όταν έρθει η στιγμή να βγεις στην παραλία, επέλεξεμικροσκοπικά μπικίνι. Το σώμα σου μπορεί να τα υποστηρίξει, σε αντίθεση με τα μαγιό με μεγαλύτερη κάλυψη που μπορούν να κάνουν τη σιλουέτα σου να φαίνεται boxy. 

 

Πληθωρικός σωματότυπος

 

Αν οι καμπύλες σου είναι πληθωρικές, προτίμησε χαλαρές γραμμές σε μπλούζες και παντελόνια, ενώ οι λεπτομέρειες στο μπούστο θα τραβήξουν την προσοχή των άλλων στην περιοχή που θέλεις: στο πλούσιο μπούστο σου. Να θυμάσαι πάντα πως αγαπάμε τα σκούρα χρώματα γιατί μας δείχνουν πιο λεπτές και αποφεύγουμε τα γυαλιστερά υφάσματα που τονίζουν κάθε ατέλεια του σώματος.

 

Σωματότυπος κλεψύδρα

Ο σωματότυπος κλεψύδρα, που θυμίζει τη σιλουέτα των 50s, είναι συνώνυμος του σεξαπίλ. Οι pencil φούστες φαίνονται να έχουν φτιαχτεί για εσένα, όπως και οτιδήποτε τομίζει τη λεπτή σου μέση. Ηισσοροπία που έχουν οι αναλογίες σου σου επιτρέπουν να φορέσεις ουσιαστικά τα πάντα. Στην παραλία προτίμησε μπικίνι σε στυλ pin-up που αναδεικνύουν τις θηλυκές σου καμπύλες.
Extra tip: Τι να φορέσεις αν το στήθος σου είναι ιδιαιτέρως μεγάλο

 

Εάν το cup σου είναι D ή μεγαλύτερο, ο βασικός κανόνας για σένα είναι να αγαράζεις σουτιέν με σωστή στήριξη. Θα εκπλαγείς με το πόσες γυναίκες φορούν το λάθος σουτιέν με τον λάθος τρόπο. Τα tops που δένουν στο λαιμό σου ταιριάζουν, ενώ δίνουν και επιπλέον στήριξη και ανόρθωση. 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *