Ποιές star τόλμησαν την αλλαγή μέσα στο 2013;(Photos)

Έχοντας στο μυαλό τους αυτό, οι σταρ του Hollywood (ή οι στυλίστες τους, γιατί οι σταρ μπορεί να είναι απασχολημένοι με άλλα σημαντικά πράγματα όπως έρωτες, κουτσομπολιό, θάψιμο της διπλανής και τα σχετικά), φροντίζουν σε τακτικά χρονικά διαστήματα να κάνουν κάτι για να ανανεώσουν το look τους.
Πρώτο και καλύτερο στη λίστα τους, το μαλλί. Αρκετές τόλμησαν ακραίες αλλαγές, το μακρύ μαλλί κόπηκε και έδωσε τη θέση του σε μια κοντή κουπ. Κάτι που δεν μας έκανε έκπληξη στην Rihanna, αλλά όταν είδαμε την γνωστή ηθοποιό και λαγουδάκι του Playboy Pamela Anderson χωρίς τη γνωστή ξανθιά χαίτη, μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Δεν μας χάλασε, ίσα-ίσα.
Η ηθοποιός Curey Mulligan και η τηλεπερσόνα Kim Kardasian άλλαξαν χρώμα και μας μπέρδεψαν γιατί δεν ξέρουμε τελικά τι είναι στην μόδα αυτή την εποχή, το ξανθό ή το σκούρο καστανό? Η δική μας Jennifer Aniston έκοψε το μαλλί καρέ, δεν την βλέπουμε όμως και πολύ χαρούμενη. Φταίει το κούρεμα, φταίει το γεγονός ότι η σχέση της με τον Justin πάει κατά διαόλου, αυτή ξέρει.
Τέλος η Lady GaGa αποφάσισε να βγάλει τον αγρό από το κεφαλάκι της και να αφήσει το μαλλί στον φυσικό του τόνο, αλλά σιγά μην κάνει κάτι φυσιολογικό η GaGa, πήρε κι έκανε το φρύδι κατάξανθο. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη στυλιστική ακρότητα που θα δούμε, ένα είναι όμως σίγουρο : αυτές οι κύριες δεν θα μας αφήσουν να πλήξουμε ποτέ (πηγή φωτογραφιών: elle.com)
Carey Mulligan

Coco Rocha

Jena Malone

Jennifer Aniston

Jennifer Hudson

Jennifer Lawrence

Kim Kardashian

Lady Gaga

Pamela Anderson

Rihanna

 

Πηγή: newsbeast

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εορταστικό 15νθήμερο προσφορών Palettino, έως -30%,στο : eshop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *