Ποιος Έλληνας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους 50 πιο hot εργένηδες για το 2015;

fee0af7af87cfcb707185fc171d86942_L

Πλούσιοι, έξυπνοι, γοητευτικοί και single. Το περιοδικό “Town & Country” διάλεξε φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τους πιο περιζήτητους εργένηδες του πλανήτη και η λίστα αυτή έχει μέσα πολλούς διάσημους άνδρες που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα της. Ποιος κατάφερε όμως να βρεθεί στην κορυφή; Ένας διάσημος Έλληνας είναι αυτός που θεωρείται ο πιο περιζήτητος εργένης απ’ όλους για το 2015!

 

Ο Σταύρος Νιάρχος, ο “κυρίαρχος της στεριάς και της θάλασσας”, όπως αναφέρει το γνωστό έντυπο, είναι ο no. 1 εργένης για τη φετινή χρονιά. Ο 29χρονος εγγονός του γνωστού εφοπλιστή, ο οποίος είναι πλέον ένας διάσημος businessman, ζει σε μια πολυτελή βίλα στο Los Angeles και τα κορίτσια που έχουν περάσει από το πλευρό του, αλλά και το ονειρικο παρουσιαστικό του, ήταν τα στοιχεία που τον έκαναν βασιλιά του jet-set.

 

nrm 1421257079-tc-top-bachelors-2014-1 69ca5

Εδώ, μαζί με το top model, Jessica Hart (φωτογραφία: Matteo Prandoni/BFANYC.COM)

 

Στην ίδια λίστα βρίσκουμε και τον ορκισμένο αιώνιο εργένη, Leonardo DiCaprio, τον πρίγκιπα Harry της Αγγλίας, τον ηθοποιό James Franco, το γιο του Nicolas Sarkozy, Pierre, τον εγγονό του θρύλου Steve McQueen, Steven R. McQueen, αλλά και τον “Robb Stark” του Game of Thrones, Richard Madden.

 

richard-madden b68f2

O Richard Madden ως Robb Stark στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, “Game of Thrones”

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebookκαι θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *