Ποιος είναι ο Τόμας Πρωτόπαπας. Όσα δεν ξέραμε για το νεαρό ηθοποιό

Μότο της ζωής του, όπως είχε πει σε συνέντευξή του, είναι το Carpe Diem. Του ευχόμαστε από καρδιάς να τα καταφέρει.

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός από τη σειρά Βασιλιάδες του Mega, όμως ο Τόμας Πρωτόπαπας δεν είναι μόνο ηθοποιός. Μοντέλο από τα 14 χρόνια του, Vj στο κανάλι Mad TV, αλλά και αθλητής της Πυγμαχίας στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, o Τόμας δοκίμασε για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στον κινηματογράφο συμμετέχοντας στην ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη «Ρόδα, Τσάντα Και Κοπάνα».

407557 357252124304148 908077802 n

Έχει πτυχίο Marketing & Advertising από το University of Hull και Μ.Β.Α. από το University of Kentucky. Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο μπαίνοντας στην σόου μπιζ ήταν να μην χάσει τον εαυτό του, καθώς όπως είχε πει «μπαίνοντας στην σόου μπιζ άλλοι βρίσκουν τον εαυτό τους, ενώ άλλοι τον χάνουν».

 

417390 357260264303334 380274304 n

 

Ο 26χρονος ηθοποιός είχε δηλώσει πως δεν θέλει να κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια αλλά να ζει σύμφωνα με το «Carpe Diem» και είχε ξεκαθαρίσει τη στάση του όσον αφορά στην επιτυχία «Καλύτερα να αποτύχεις πρωτοτυπώντας, παρά να επιτύχεις μιμούμενος».

 

395878 357254944303866 1250463896 n

 

Τον τελευταίο καιρό ο Τόμας Πρωτόπαπας έκανε και δημόσιες σχέσεις σε κλαμπ στην Κηφισιά οργανώνοντας πάρτι μία φορά την εβδομάδα. Μια ημέρα πριν από το ατύχημα, ο Τόμας φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town Κύπρου από τη φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη και εξηγούσε πόσο ενθουσιασμένος είναι με τη νέα εκπομπή Dr Cook όπου συμμετείχε. Ο Τόμας έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό ο οποίος ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και επιστρέφει προκειμένου να βρεθεί κι αυτός στο πλευρό του.

Του ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να καταφέρει να ξεπεράσει την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά το ατύχημα.

To ατύχημα του ηθοποιού συνέβη την Κυριακή το πρωί, λίγο μετά τις 09.00,  καθώς πήγαινε στα γυρίσματα για τη νέα εκπομπή του Mega, Dr Cook με το Γιάννη Λουκάκο. Το Smart του ηθοποιού ήταν σταματημένο στην Αττική Οδό όταν όχημα της Αττικής Οδού έπεσε με ταχύτητα πάνω στο σταματημένο όχημά του. Ο ηθοποιός είχε σταματήσει για να μάθει πώς θα πήγαινε στο στούντιο όπου θα γινόταν το γύρισμα. O Τόμας Πρωτόπαπας δεν φορούσε ζώνη με αποτέλεσμα από τη σφοδρή σύγκρουση να διαπεράσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

faysbook.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *