Ποιος κατηγόρησε την Αλίκη: Με εκμηδένισε! Έκανε την άρρωστη για να…

aliki_voygiouklaki

Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη του- και τελευταία- συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον κινηματογράφο, αλλά και πως ήταν η Αλίκη σαν συνεργάτης και ηθοποιός στο θέατρο.

«Ήταν καλή ηθοποιός, αλλά πάνω απ” όλα επιχειρηματίας. Η Αλίκη θυσίαζε τα πάντα για το σταριλίκι της. Ήταν σταρ. Όταν έπαιξα για πρώτη και τελευταία φορά στον κινηματογράφο μαζί της, με εκμηδένισε. Ήταν στην ταινία «Ο Μιμίκος και η Μαίρη». Η εποχή που δεν είχαν ξεχωρίσει ακόμη ποιοι ήταν αστέρες και μεγάλοι ηθοποιοί και ποιοι μέτριοι ή κακοί. Ήμασταν όλοι το ίδιο. Κάναμε λοιπόν μαζί ένα ντουέτο. Η μηχανή τραβάει πρώτα τα δικά της πλάνα, επειδή το ζήτησε, μετά γενικά πλάνα και όταν έρχεται η στιγμή να κάνουμε τα δικά μου μαζί της, εκείνη δηλώνει άρρωστη και σηκώνεται και φεύγει. Και ξαναλέω. Μόλις είχε πρωτοβγεί η Αλίκη. Ύστερα από χρόνια παίξαμε πάλι μαζί. Στο θέατρο η Αλίκη ήταν υπόδειγμα ηθοποιού. Τρομερός χαρακτήρας».

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καλλιβωκάς μίλησε και για τον Κώστα Χατζηχρήστο, τον οποίο χαρακτήρισε καταπιεστικό εραστή και αποκάλυψε μια περιπέτεια που είχε ο διάσημος ηθοποιός όταν μια κοπέλα από τον θίασο του τον χτύπησε: «Μέγας και καταπιεστικός εραστής. Πίεζε πολλές κοπέλες, μέχρι που κάποια στιγμή είχε μία στον θίασο, η οποία ήξερε ζίου ζίτσου. Προσπάθησε να τη …ρίξει, μία από δω, μία από εκεί, του ρίχνει μία, κάτω αναίσθητος ο Χατζηχρήστος«.

Για τον Αλέκο Αλεξανδράκη μας ενημέρωσε ότι είχε τόσες πολλές θαυμάσριες που οΦίνος είχε προσλάβει έναν ειδικό υπάλληλο για να τον προστατεύει: «Στη χρυσή εποχή του κινηματογράφου ο Αλεξανδράκης ήταν τόσο ωραίος άνδρας, που ο Φίνος είχε έναν μόνιμο υπάλληλο για να τον προστατεύει από τις γυναίκες. Ουρές έκαναν για τον Αλέκο. Έως κι εγώ που δεν ήμουν ποτέ εραστής και ωραίος, ξύπνησα στη Θεσσαλονίκη με τρεις κοπέλες στο κρεβάτι μου».

 

Ποιος κατηγόρησε την Αλίκη: Με εκμηδένισε! Έκανε την άρρωστη για να...

 

marymary.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *