Πράγματα που ποτέ δεν θα παρατηρήσει ένας άντρας σε μία γυναίκα

Οι άνδρες είναι εμφανώς κακοί στο να προσέξουν μικρές λεπτομέρειες. Όχι γιατί δεν τους νοιάζει, είναι απλά γιατί δεν δίνουν προσοχή. Μη θυμώνετε, αλλά είναι ένα θαύμα ακόμα που κρατούν κάποιες πληροφορίες όπως ότι το πρόσωπό σας μοιάζει με το δικό σας και όχι με κάποιας άλλης, πόσο μάλλον ότι το μπλε πουκάμισο που φοράτε είναι διαφορετικό από το άλλο σας μπλε πουκάμισο  . Εδώ είναι κάποια πράγματα που δεν πρέπει να του θυμώσετε που δεν τα έχει παρατηρήσει

1. Μια νέα τσάντα. Είναι σαν το παλιό πράγμα ανάμεσα σε άλλα ίδια αλλά σε διαφορετικό χρώμα και άντε και στα μεγάλα του κέφια και σε διαφορετικό σχήμα ίσως. Το ίδιο ισχύει και για πορτοφόλια

2. Ξυρισμένα/αξύριστα πόδια. Εκτός και αν έχετε μεταμορφωθεί σε Chewbacca από το star wars, τότε μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα

3. Νέα κεριά. Μπορεί εσείς να έχετε ξοδέψει πόση ώρα για να διαλέξετε ποια κεριά είναι κατάλληλα για τη στιγμή, βανίλια, ροδάκινο ή ότιδήποτε άλλο, εκείνος όμως το πολύ πολύ να σας πει “εκκλησία το έκανες εδώ μέσα”. Αλλά και πες ότι είναι στα κέφια του και τα προσέξει σίγουρα δεν πρόκειται να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε   “Vanilla” και “French Vanilla» και «Vanilla Cupcake”.

4. Χωρίς μακιγιάζ.  Οι γυναίκες ποτέ δεν πιστεύουν αυτό, αλλά μερικές φορές δεν βλέπουν ότι δεν φοράτε μακιγιάζ. Πάντως σε περίπτωση που το προσέξουν και πάλι σας πουν πόσο όμορφη είστε, ε τότε παντρευτείτε τον

5. Νέα παπούτσια. Σιγά μη κοιτάξουν κάτω από τα γόνατα

6. Ρουζ. Ούτε καν ξέρουν τι είναι , πως θέλετε και να το προσέξουν?

7. Ενα νέο κούρεμα. Εκτός και αν έχετε ξυρίσει το κεφάλι σας, αν θέλετε τη γνώμη κάποιου για το νέο σας κούρεμα καλύτερα να ρωτήσετε τη φίλη σας και όχι εκείνον.

8. Μια νέα απόχρωση του κραγιόν. Τα χρώματα του κραγιόν που υπάρχουν στα ανδρικά μάτια είναι αποκλειστικά και μόνο τα εξής: ροζ, κόκκινα, καφέ! Τέλος!

 

Μη τους μαλώνετε! Αγαπήστε τους και έτσι. Στο κάτω κάτω κάπως έτσι δεν είμαστε και μεις? Πράγματα για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ηχοσυστήματα κλπ κλπ ούτε να μας αγγίξουν, πως μπορούμε να έχουμε την ίδια απαίτηση από εκείνους? (εκτός από τις καλές εποχές που έβλεπες έναν Ζαγοράκη και ένα Βρύζα να κιλιούνται στα γκαζόν και χαιρόσουν να μαθαίνεις τι είναι το οφσάιντ).

Αν πάντως υπάρχει έστω και ένας άντρας που προσέχει όλα τα παραπάνω, παρακαλούμε ενημερώστε και μας για να καλέσουμε τη WWF και να τον εντάξουμε στα προστατευόμενα είδη!

Χρόνια μας πολλά κορίτσια!

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *