Προβλήματα που μόνο οι ελεύθερες γυναίκες καταλαβαίνουν

Ναι το να είσαι ελεύθερη είναι υπέροχο κάποιες στιγμές. Αλλά θυμάσαι και τη στιγμή που είδες το Evil Dead και μετά έπιασες τον εαυτό σου να κοιτάει μία γυναίκα να πλέκει για περίπου καμιά ώρα έτσι ώστε να μη πας αμέσως στο σπίτι και να νομίζεις πως έχεις να πολεμήσεις κάποιον δαίμονα???

1. Μισείς τη στιγμή που χρειάζεται να φας μόνη έξω και δεν έχεις τηλέφωνο ή έχει τελειώσει η μπαταρία του και δεν έχεις ένα περιοδικό μαζί σου. Τελικά καταλήγεις να κοιτάς στο κενό λες και περιμένεις σαν πεζικάριος να γίνει η απόβαση στη Νορμανδία

2. Να πρέπει να ζητήσεις από κάποιον άνδρα – και ακόμα χειρότερα από κάποιον που έχεις βγει και κανα δυο φορές- να σε βοηθήσει να κουβαλήσεις κάτι ή να φτιάξει κάτι που αγόρασες από το Ικεα.

3. Τα απαίσια πρώτα ραντεβού, συνέχεια ξανά και ξανά. Υπάρχει κάποιος λόγος που δείχνουν τα πρώτα ραντεβού με κωμικό τρόπο στις ταινίες, δεν θέλουν να τονίσουν πόσο απαίσια είναι

4. Να μη δουλεύει το καζανάκι και να πρέπει να είσαι εσύ αυτή που θα το φτιάξεις. Μα γιατί πάντα χαλάνε????

5. Να μη μπορείς να ανοίξεις ένα βάζο!! Και άντε βαράς τη πόρτα του διπλανού. Αλλά αν λείπει? ή αν κοιμάται και σε βρίζει που τον ξύπνησες? Η αν ακόμα χειρότερα ο διπλανός είναι ένας πρώην ή κάποιος που δεν θες με τίποτα να δεις??

6. Να πρέπει να υποστείς εκείνους τους τύπους που ενώ έχουν σχέση, να σου κολάνε κιόλας! Ε! κάτι τέτοια σε κάνουν να θες να είσαι ακόμα πιο πολύ ελεύθερη

7. Όταν πρέπει “ευγενικά” να αρνηθείς προξενιά με τύπους που σκέφτεσαι ότι θέλουν να σε εκδικηθούν για να σου τον γνωρίζουν, δεν δικαιολογείται αλλιώς

8. Οι φίλοι νομίζουν πως περιμένεις τον πρίγκηπα του παραμυθιού. Όχι βρε παιδιά απλά δεν έκατσε να γνωρίσω κάποιον που πληρεί αυτά που θέλω!! Τι να κάνουμε τώρα??

9. Να πρέπει να κουμπώσεις το φερμουάρ του φορέματος σου που είναι…. στη πλάτη.

10. Να πρέπει να έχεις άποψη για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

11. Να πρέπει να φροντίσεις μόνη σου τον σκύλο.

12. Όλοι να σου λένε πως τελικά θα καταλήξεις να είσαι με τον καλύτερο σου ανδρα φίλο. Όχι παιδιά, αυτά συμβαίνουν μόνο σε ταινίες, όχι στη ζωή.

13. Να ανέχεσαι γυναίκες που πιστεύουν πως τις ζηλεύεις γιατί έχουν σχέση. Όχι κορίτσια, να τις χαίρεστε τις σχέσεις σας.

14. Να σου λέει η μάνα σου πως είσαι πολύ επιλεκτική! Τι λες ρε μάνα??? Εχεις δει τι κυκλοφορεί???

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *