Πτώση ΣΟΚ γυναίκας στο «Αμερική έχεις Ταλέντο»- Γλίστρησε από τα χέρια του παρτενέρ της [vid]

ptwsi708_1

Τραγικό τέλος παραλίγο να έχει το σόου που εκτέλεσαν δύο ακροβάτες στο γνωστό reality «Αμερική έχεις ταλέντο».

palettinoss17

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας και μία γυναίκα ανέβηκαν στην σκηνή προκειμένου να βγάλουν εις πέρας ένα απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα το οποίο θα εκτελούνταν στον αέρα και συγκεκριμένα πάνω σε μία κούνια.

Oι ακροβάτες άρχισαν τις δύσκολες φιγούρες στον αέρα, την ώρα που οι κριτές και οι θεατές έκλειναν τα μάτια τους από την αγωνία.

 Ωστόσο το πρόγραμμα των υποψηφίων στο «Αμερική έχεις ταλέντο», δεν  πήγε όπως το είχαν σχεδιάσει, καθώς σε μία στιγμή η γυναίκα γλίστρησε από τα χέρια του άνδρα με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος στο πάτωμα.

Οι θεατές και οι παρουσιαστές σοκαρίστηκαν από την πτώση που έγινε μπροστά στα μάτια τους, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η μητέρα κι η μικρή κόρη της γυναίκας.

Ευτυχώς η παραγωγή είχε τηρήσει τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κι έτσι η γυναίκα δεν έπεσε στο πάτωμα, αλλά το προστατευτικό που είχε τοποθετηθεί στο σημείο, γλιτώνοντας έτσι από κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Τέλος, παρά το κοψοχόλιασμα και το λάθος των ακροβατών, τελικά οι κριτές πέρασαν το ζευγάρι στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

https://youtu.be/45_rwrlqXLw

iefimerida.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *