Πως θα Νικήσετε τις Λιγούρες που σας Οδηγούν στο Τσιμπολόγημα;

thehomeissue_tsimpologima-618x354

Tips που θα σε βάλουν στο δρόμο της δίαιτας!

Σε λιγότερο από ένα μήνα οι παραλίες θα αρχίσουν να γεμίζουν με καλογυμνασμένα κορμιά! Η ιδέα και μόνο μπορεί να σε οδηγήσει στο δρόμο της δίαιτας για όσο προλαβαίνεις ακόμα! Μπορεί και όχι όμως. Μπορεί από αντίδραση να αρχίζεις να υποκύπτεις σε κάθε λιγούρα σου και να μην μπορείς να σταματήσεις! Κάτι που δεν πρέπει επουδενί να κάνεις γιατί αυτός είναι και ο λόγος που σου προσθέτει κιλά από το πουθενά. Επειδή όμως καταλαβαίνουμε πόσο ισχυρή είναι η θέληση για να υποκύψεις σε μία λιγούρα σου δίνουμε τη λύση που χρειάζεσαι!
Diet tips όπου θα σε οδηγήσουν βήμα βήμα στον πολυπόθητο δρόμο της δίαιτας!

Μην παραλείπεις το πρωινό σου!
Ένα καλό πρωινό είναι ικανό να σε κρατήσει μακρυά από τις λιγούρες! Έχει την ικανότητα να μειώσει τη λαχτάρα σου για γλυκό ή αλμυρό.

Κατανάλωσε μια μικρή ποσότητα από αυτό που λαχταράς!
Και ποιος δεν λαχταρά που και που μια σοκολάτα, πατατάκια ή οποιοδήποτε άλλο σνακ; (!) Και γιατί να πεις όχι σε έναν τέτοιο πειρασμό; Αρκεί να καταναλώσεις μια μικρή ποσότητα και όχι όλο το σνακ. Για παράδειγμα αν λαχταράς  μια σοκολάτα αυτό που πρέπει να κλάνεις είναι να μην την καταναλώσεις όλη αλλά να αρκεστείς σε 2-3 μπουκιές. Έτσι θα έχεις ικανοποιήσει τη λιγούρα σου σε τέτοιο σημείο που δεν θα χρειαστεί να τσιμπολογήσεις περαιτέρω και να προσθέσεις θερμίδες στον οργανισμό σου!

Αντικατάστησε αυτό που θέλεις με κάτι υγιεινό!
Δεν υπάρχει πιο έξυπνη λύση και καλύτερη εναλλακτική από το να αντικαταστήσεις αυτό που λαχταράς με κάτι πιο υγιεινό. Με αυτό τον τρόπο και θα ικανοποιήσεις τη λιγούρα σου και δεν θα πάρεις τις ίδιες θερμίδες που θα έπαιρνες αν κατανάλωνες αυτό που ήθελες. Για παράδειγμα θέλεις κάτι γλυκό; Πολύ ωραία ιδέα είναι ένα μπολ με φράουλες! Θέλεις πατατάκια; Τότε δοκίμασε ξηρούς καρπούς! Πίστεψε με θα πάρεις περίπου την ίδια ικανοποίηση!

Συνδύασε κάτι υγιεινό με κάτι που λαχταράς πολύ!
Ο συνδυασμός αυτός δεν μπορεί να είναι σε ίσες μερίδες. Δηλαδή εννοείται ότι το υγιεινό θα υπερέχει σε ποσότητα από αυτό που δεν είναι. Με αυτό τον τρόπο δεν θα θεωρείς τα γεύματά σου βαρετά και συνάμα θα παίρνεις τα θρεπτικά στοιχεία που σου λείπουν και θα έχεις μπει σε έναν δρόμο σωστής διατροφής!

Μην έχεις ενοχές αν υποκύψεις σε μία λιγούρα σου!
Άνθρωπος είσαι! Είδες μία τούρτα και έφαγες ένα κομμάτι.Δεν χάλασε και ο κόσμος! Δεν γίνεται και συνέχεια αυτό. Μια φορά στο τόσο το δικαιούσαι άλλωστε!

Όταν έχεις λιγούρες απόσπασε τον εαυτό σου σε κάτι άλλο για να ξεχαστεί!
Όταν σου δημιουργούνται στο μυαλό εικόνες από σοκολάτες, πατατάκια, τούρτες, παγωτά κτλ τότε αυτο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να αποσπάσεις αυτές τις σκέψεις με κάτι άλλο. Διάβασε ένα περιοδικό, δες τηλεόραση, πήγαινε για έναν περίπατο, βάψε τα νύχια σου και οτιδήποτε άλλο άσχετο μπορείς να σκεφτείς!
Μην έχεις σπίτι σου σνακ και το οτιδήποτε μπορεί να ικανοποίησει τις λιγούρες σου!
Όσο πιο πολύ τα βλέπεις τόσο πιο πολύ τα ζητάς! Γι΄ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην αγοράζεις κανένα σνακ έτσι ώστε να καταφέρεις να τα ξεχάσεις. Είναι όλα στο μυαλό!

spirossoulis.com

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *