Πως θα τον κατακτήσεις ανάλογα με το ζώδιο του.

Θέλετε να κατακτήσετε έναν…

Υδροχόο… για να τον κερδίσετε πηγαίνετε με τον ειρμό του (go with the flow), ακολουθήστε τον από την παραλία στην κορυφή του βουνού, στο μπαρ, στο μοναστήρι κι’ όπου σας βγάλει ο δρόμος. Αν έχετε κάποια ιδέα για το πού θέλετε να πάτε, την πασάρετε σαν δική Του.

Κριό… μαγευτείτε από τη λάμψη του. Αφήστε τον να κάνει κουμάντο αλλά μην στέκεστε δίπλα του σαν χάνος. Πείτε έξυπνες ατάκες και κοιτάξτε τον έντονα στα μάτια, με νόημα. Πάρτε βιταμίνες και πιείτε πολλούς καφέδες για να αντέξετε τους ρυθμούς του.

Δίδυμο… πάνω απ’ όλα χαλαρά. Πάρτε περιοδικά, τσιγάρα κι’ αράξτε στην ξαπλώστρα, ενώ αυτός πάει στο περίπτερο, στο χωριό, στη θεία του, στο εστιατόριο. Μην ανησυχείτε. Θα επανέλθει μετά από δύο ώρες και μάλιστα δριμύτερος. Εσείς κουλ.

Λέοντα… τότε θαυμάστε τον. Συμφωνήστε με κάθε φαεινή ιδέα του. Πετάει ο γάιδαρος; Ναι και μάλιστα βλέπετε ένα σμήνος από γαϊδάρους στον ουρανό. Όχι όμως συνέχεια γιατί τον κουράζει. Έχετε το δικαίωμα να τον πειράξετε (όχι πολύ) και με χιούμορ (το εκτιμάει).

Ζυγό… τον ανεβάζετε στα ουράνια. Του φτιάχνετε τη διάθεση, την αυτοπεποίθηση, τη μέρα. Τον τρέχετε σε εξωτικές παραλίες, ταβερνάκια, θερινά σινεμά. Δεν τον αφήνετε σε χλωρό κλαρί. Γιατί αν τον αφήσετε θα βυθιστεί στα μαύρα σκοτάδια.

Τοξότη.. αυτό κι’ αν είναι εύκολο. Εφαρμόζετε την τακτική “αναπτήρα”: Ανάβεις-Σβήνεις, Ανάβεις-Σβήνεις. Καρφώστε τον με μια έντονη ματία και μετά αγνοήστε τον. Δεν υπάρχει. «Α, εσύ; Γεια, δεν σε είδα». Τέλος. Είναι δικός σας.

Αιγόκερω.. αυτό δεν είναι. Πρέπει να «αποδείξετε» ότι έχετε IQ τουλάχιστον πάνω από το μέσο όρο, μεγάλη ταλαιπωρία καλοκαιριάτικα. Και μην νομίζετε ότι με το να το παίζετε «οργάνωση» θα καταφέρετε κάτι. Με τους όμοιούς του βαριέται.

Σκορπιό… πάρα πολύ εύκολο. Τον κάνετε να ζηλέψει. Από τον/την διπλανό/ή που σας ζήτησε σπίρτα, μέχρι το παιδί στο μπαρ που σας είπε καλημέρα, τον/την κολλητό/ή σας που σας ρώτησε πού θα πάτε για μπάνιο. Όχι όμως για πολύ για να μείνετε ζωντανός/ή.

Παρθένο… ρωτήστε τον αν είναι σίγουρος ότι αυτό είναι το ζώδιό του. Αν ναι, τότε μην απελπίζεσθε, ρωτήστε τον ωροσκόπο του, που έχει το Δία, τον Άρη, κάτι άλλο τέλος πάντων. Ελπίδες υπάρχουν. Χρυσός κανόνας: δεν ανακατεύετε τις πετσέτες του και τα 32 αντιηλιακά του.

Καρκίνο… αποδείξτε του με πράξεις, όχι με πολυλογία, πόσο σωστός/ή είστε γι’ αυτόν/η. Αν δεν μιλάει πολύ, μην τον παρεξηγήσετε. Από μέσα του παρατηρεί και αναλύει κάθε σας λέξη, εδώ πάλι θέλει προσοχή να μην ξεφύγετε σαν παπατρέχας.

Ταύρο… θέλει δουλειά. Δεν είναι δύσκολο να τραβήξετε την προσοχή του αλλά το να την διατηρήσετε. Φαινομενικά είναι γήινος, στο βάθος όμως εγκεφαλικός. Συζητήστε μαζί του με επιχειρήματα, όχι αερολογίες. Έχει άποψη επί παντός επιστητού, από διατροφή μέχρι κβαντομηχανική. Αλλά μην διαφωνήσετε πολύ, γιατί δεν θα ξημερώσετε ποτέ.

Ιχθύ… ακούστε τον. Αφήστε τον να μουρμουράει, να γκρινιάζει από τις ρακέτες στην παραλία μέχρι την άδικη κοινωνία. Μην διανοηθείτε να προτείνετε λύση στα ανύπαρκτα προβλήματά του. Απλά κουνάτε με κατανόηση το κεφάλι, είτε συμφωνείτε είτε όχι. Θα σας λατρέψει.

koolnews.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *