Πως να κάνετε μπούκλες που κρατάνε με …λεμόνι

Χρειάζεστε πολύ χρόνο για να φτιάξετε τα μαλλιά σας και να κάνετε μπούκλες μόνο και μόνο για να πέσουν σε 2 ώρες και να κάνετε απλά τζάμπα κόπο? Η λύση είναι στο ψυγείο σας. Παλιό κόλπο που χρησιμοποιούσαν μαμάδες και γιαγιάδες. Αν απλώσετε λεμόνι στα μακριά μαλλιά σας θα κάνετε υπέροχες μπούκλες που θα κρατήσουν. Αν απλώσετε κατευθείαν πάνω στα μαλλιά σας αυτό είναι ό,τι καλύτερο αλλά μπορείτε να κάνετε και τη δουλειά σας αν διαλύσετε λεμόνι μέσα σε λίγο νερό και ψεκάσετε με ένα βαποριζατέρ. Δεν θα επηρεάσετε το χρώμα των μαλλιών σας αν είναι βαμμένα, παρα μόνο στη περίπτωση που έχει ζέστη και είστε πολύ ώρα κάτω από τον ήλιο

How to Get Long-Lasting Curls with a Lemon

Θα χρειαστείτε

  • Μία βούρτσα
  • Μερικά κλάμερ
  • Ρολά για τα μαλλιά
  • Ένα λεμόνι
  • Ένα βαποριζατέρ με λεμόνι διαλυμένο σε νερό αν θελήσετε να τα ψεκάσετε

How to Get Long-Lasting Curls with a Lemon

Οδηγίες:

Το βράδη πριν πάτε για ύπνο λούστε και στεγνώστε τα μαλλιά σας. Βουρτσίστε τα καλά και πάρτε μέρη των μαλλιών και απλώστε το λεμόνι και μετά τυλίξτε τα στα ρολά. Αναλόγων το πάχος της μπούκλας που θέλετε να κάνετε θα διαλέξετε και τα ανάλογα ρολά.

How to Get Long-Lasting Curls with a Lemon

 

Styling With Lemon 4

 

Styling WIth Lemon 5

Το πρωί αφήστε τα μαλλιά σας κάτω. Στην αρχή μπορεί να είναι λίγο σκληρά αλλά καθώς θα προχωράει η μέρα θα μαλακώσουν. Θα δείτε ότι κρατάνε πολύ παραπάνω από το συνηθισμένο και έχουν μία υπέροχη φρέσκια μυρωδιά.

Styling With Lemon 6

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *