Πώς θα ντυθείς στο κρύο: 3 ζεστά look για σένα

Τώρα που ο υδράργυρος έπεσε και πρέπει να ντυθείς ζεστά και μοδάτα, ακολούθησε τις συμβουλές μας και ξεχώρισε στο βαρομετρικό χαμηλό.

Σκουφιά και κασκόλ:

Ό,τι έχεις σε πλεκτό αξεσουάρ, φέρτο στην επιφάνεια: σκουφιά, μπερέ, μάλλινες τσάντες, κασκόλ, πλεκτός λαιμός, γάντια, ψηλές κάλτσες, μάλλινες στέκες για τα μαλλιά, όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τρέντι λουκ στο κρύο.

Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα, τα μοτίβα, την πλέξη (χοντρή ή πιο λεπτή) και μην φοβάσαι τα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Τώρα με το κρύο, το σκουφί, το καπελάκι, το μπερέ μπορεί να κρύψει άψογα μια κακή μέρα για τα μαλλιά σου που φριζάρουν.

Σούπερ μοδάτες είναι οι ψηλές μάλλινες κάλτσες και τα μάλλινα καλσόν που μπορούν να συνοδέψουν το λουκ σου με μάλλινο μπλουζοφόρεμα. Οι μάλλινες κάλτσες ως το γόνατο είναι τέλειες για εσένα που θέλεις να φορέσεις τις γαλότσες σου.

Στρώσεις από ρούχα:
Απόφυγε να φορέσεις ένα βαρύ κομμάτι (ένα πολύ ζεστό φούτερ) που δεν θα μπορείς να βγάλεις αν βρεθείς κοντά στο τζάκι ή στο καλοριφέρ. Το κλειδί για το κρύο είναι οι στρώσεις ρούχων που δεν θα σε παχαίνουν φυσικά.

Προτίμησε ένα πολύ ζεστό παλτό, ένα τζάκετ αεροπόρου με γούνα στο εσωτερικό, ακόμα κι ένα αμάνικο γούνινο τζάκετ αλλά με ζεστή ζακέτα από μέσα για να προστατεύσεις τα χέρια σου.

Από μέσα χρειάζεσαι ένα ωραίο ζακετάκι πιο λεπτό ή ένα πουλόβερ ή ένα λεπτό φουτεράκι. Εσωτερικά, μπορείς να επενδύσεις σε ένα πουκαμισάκι, ακόμα και τζιν που είναι σούπερ μοδάτο.

Τα παπουτσάκια για το κρύο:
Τα μποτάκια τύπου ugg: φυσικά και έχουν την τιμητική τους στο κρύο και μπορείς να τα πλαισιώσεις με skinny τζιν, κολάν, μάλλινα ζακάρ κολάν ακόμα και με μπλουζοφορέματα.

Οι γαλότσες: φρόντισε να προμηθευτείς πραγματικά αδιάβροχες και ελαφριές γαλότσες που θα διευκολύνουν το περπάτημα και την οδήγηση!

Τα μποτάκια του μοτοσικλετιστή: με τρουκς ή χωρίς, με γούνινη επένδυση ή χωρίς, με κορδόνια ή χωρίς, τα μποτάκια αυτά συνδυάζονται τέλεια με κολάν και βαμβακερό παντελόνι.

Προσοχή:

-Απόφυγε να φορέσεις μόνο του το τζιν ύφασμα: δεν προστατεύει στο κρύο, ειδικά στη μορφή φούστας.

– Οι ολόσωμες φόρμες είναι ωραίες με τακούνια αλλά στο κρύο και με πολλές στρώσεις, χοντρά μποτάκια και αξεσουάρ, θα δείχνεις ακόμα πιο κοντόχοντρη.

newego_LARGE_t_821_105891683_type12550 (1)

Τζιν πουκάμισο: nelly.com, γούνινο τζάκετ:udobuy.com, πεντελόνι: marissacollections.com, μποτάκια καστόρινα: net-a-porter.com, μάλλινη τσάντα:lordandtaylor.com, κασκόλ: amara.co.uk

newego_LARGE_t_821_105891684_type12550

Mάλλινο φόρεμα: houseoffraser.com, τζάκετ: montaignemarket, κάλτσες: zenggi.com, γαλότσες: allsole.com, μποτάκια: swell.com, στέκα: asos.com, μπερές: bloomingdales.com

 

newego_LARGE_t_821_105891682_type12550

Μπλουζοφόρεμα: brownsfashion.com, κολάν: topshop.com, μποτάκια: mytheresa.com, σκούφος:allsaints.com

Κολάζ: polyvore.com

womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *