Πώς θα φορέσεις τα σανδάλια και τις εσπαντρίγιες Ugg Australia το καλοκαίρι

Με ναυτικό παντελόνι, με oversized τσάντα και με denim πουκάμισο! Plus: η νέα συλλογή παπούτσιών Ugg Australia για το καλοκαίρι 2014

Η νέα συλλογή παπουτσιών Ugg είναι επιτέλους εδώ και συμπληρώνει τέλεια την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Η συλλογή αντλεί την έμπνευσή της από το ρεύμα της Pop Art και αποτελεί την πιο χρωματιστή συλλογή της μάρκας μέχρι σήμερα, με ένα καλειδοσκόπιο ζωντανών και έντονων χρωμάτων.

Η σειρά Nautical με navy αισθητική και άνετη εφαρμογή καλύπτει κάθε ανάγκη της εμφάνισής σου. Ακόμα, η νέα σειρά Chivon αποτελείται από μοκασίνια σε διάφορα χρώματα με σόλα από εσπαντρίγια, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα άνετα, ιδανικά για τις πρωινές σου εξορμήσεις.

Για εσένα που λατρεύεις το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι, την πλατφόρμα, η σειρά Islaπαρουσιάζεται ανανεωμένη με τα μοντέλα Hedy Embossed και Lucy ενώ η σειρά Foxe αποτελεί την απόλυτη έκφραση της κομψότητας με τη θηλυκή γραμμή της, το κομψό τακούνι της και τις ραφές στο επάνω μέρος της δημιουργούν ένα πανέμορφο αποτέλεσμα.

Αν ακόμα αναρωτιέσαι πώς θα συνδυάσεις τα Ugg σου φέτος το καλοκαίρι, πάρε έμπνευση από τους παρακάτω συνδυασμούς, επιλεγμένους έναν έναν από τη Miss Bloom.

Μοκασίνια Chivon Navy, πουκάμισο και σορτς Guess, ρολόι Watchalicious Folli Follie

Μπαλαρίνα Indah Burlap, κολιέ Folli Follie και λευκό τζιν Guess

Πλατφόρμα Foxe Putt και τσάντα Juicy Couture

Πλατφόρμα Lucianna Striped, βραχιόλι Folli Follie και παντελόνι Seafarer

Πλατφόρμα Hedy, σορτς Juicy Couture και T-shirt Guess

Πλατφόρμα Dalessio Cream και φόρεμα Guess

Σανδάλι Aubray, σκουλαρίκια Folli Follie και τσάντα Juicy Couture

Πηγή: missbloom.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *