Πώς να διαρκεί περισσότερο το μανικιούρ που κάνεις στο σπίτι

Πώς να διαρκεί περισσότερο το μανικιούρ που κάνεις στο σπίτι

Ακόμα κι αν το νεσεσέρ σου είναι εφοδιασμένο με τα καλύτερα base και top coats και τα βερνίκια που επιλέγεις είναι εξίσου καλής ποιότητας, το μανικιούρ που θα κάνεις μόνη σου έχει μερικά μυστικά για να διαρκέσει όσο εκείνο από την ειδικό.

1. Ξεκίνα με ένα ”καθάρισμα” των νυχιών σου. Ακόμα κι αν έχει ξεβάψει καλά τα νύχια σου σίγουρα θα υπάρχουν υπολείμματα που δεν βλέπεις. Πάλε ένα cotton pad, εμποτισμένο με λίγο λευκό ξύδι για να αφαιρέσεις κάθε τι περιττό και να δημιουργήσεις την τέλεια βάση.

2. Μην ξεχνάς το buffer. Μπορεί να το παραλείπεις συνήθως αλλά είναι βασικό βήμα για να έχει το μανικιούρ σου μεγάλη διάρκεια.

3. Αν παρατηρείς συχνά ότι το χρώμα ξεκινά να ξεφτίζει στις άκρες των νυχιών σου τότε πρέπει να λιμάρεις τα νύχια σου περισσότερο. Τα κοντά νύχια είναι πιο εύκολο να κρατήσουν το χρώμα γιατί έτσι θα αποφύγεις τα μικρά χτυπήματα και τα ξεφλουδίσματα στις άκρες των μακριών νυχιών.

4. Μην κουνάς το βερνίκι που θα χρησιμοποιήσεις λες και χτυπάς φραπέ. Αυτό που πρέπει να κάνεις ένα να το ρολάρεις ανάμεσα στις παλάμες σου για να αποφύγεις τις φουσκάλες που θα δημιουργηθούν από το κούνημα.

5. Έχεις παρατηρήσει σίγουρα στο nail saloon ότι η μανικιουρίστ περνάει δύο στρώσεις από το βερνίκι. Δεν το κάνει μόνο για να φαίενται καλύτερα το χρώμα αλλά και για τη διάρκεια. Επομένως, αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ.

6. Εννοείται ότι δεν ξεχνάς ποτέ το top coat. Είναι το πιο βασικό κομμάτι και για τη διάρκειά αλλά και για το αποτέλεσμα του μανικιούρ.

6+1. Θυμήσου να περνάς μία δόση από το top coat όταν το χρώμα αρχίζει να θαμπώνει – ιδανικά κάθε 2 με 3 μέρες.

 

 

ladylike.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *