Πώς να παραμείνεις ζεστή, χωρίς να καταστρέψεις το στυλ σου!

Ο καιρός κρύωσε και το μόνο που σκέφτεσαι πριν φύγεις από τη ζεστασιά του σπιτιού σου είναι το φούτερ, μία φόρμα κι ένα μπουφάν. Ωραία είναι τα cozy φουτεράκια και τα χαλαρά ρούχα, αλλά μέχρι πότε θα ντύνεσαι σαν το κρεμμύδι για να μην κρυώνεις; Κι όμως υπάρχουν κανόνες για να παραμείνεις ζεστή, χωρίς να καταστρέφεις το στυλ σου.

-Κράτησε κορυφή και άκρα ζεστά:

Η αλήθεια είναι ότι αν το κεφάλι και τα πόδια είναι στη σωστή θερμοκρασία, ακόμα και αν χιονίζει έξω και φοράς ένα απλό πουκαμισάκι, δεν θα ξεπαγιάσεις! Οπότε τι έχεις να κάνεις; Επένδυσε σε σκουφιά, καπέλα, ωραίες, ζεστές μπότες και βγάλε το χειμώνα σου κάνοντας τα συγκεκριμένα αξεσουάρ σύμμαχό σου!

-Ένα εντυπωσιακό πανωφόρι που να ταιριάζει με όλα (και να αναδεικνύει το προσωπικό σου στυλ):

Είτε επιλέξεις ένα παλτό σε κλασσική Α γραμμή, είτε ένα γούνινο πανωφόρι, φρόντισε να ολοκληρώνει κάθε σου λουκ και να ταιριάζει με το χαρακτήρα σου, έτσι ώστε να μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο μπαρ.

Layering

Φόρεσε το φουλάρι σου πάνω από το παλτό σου, το αγαπημένο σου πουκάμισο μέσα από ένα χαλαρό φούτερ, τόλμησε στο mix&match για να παραμείνεις ζεστή με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *