Πώς να φορέσεις τις κόκκινες γόβες: Διδάσκει η Miranda Kerr

Πάρε ιδέες από ένα επίκαιρο και chic φθινοπωρινό look

Τη Miranda Kerrr μαζί με τον γιο της Flynn εντόπισε ο φωτογραφικός φακός έξω από το διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη και για ακόμα μία φορά το διάσημο μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του. Οι κόκκινες γόβες είναι αυτές που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας και αναλύοντας το look της δίνουμε επίκαιρες ιδέες και για τις δικές σου εμφανίσεις.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της η Kerr επέλεξε να φορέσει ασπρόμαυρο παντελόνι με prints, το οποίο συνδύασε με λευκό μοχέρ πουλόβερ, κόκκινες γόβες και μαύρη δερμάτινη τσάντα.


Tip: Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι οι καταλληλότερες εποχές για να φορέσεις τις αγαπημένες σου κόκκινες γόβες. Ο πιο safe και chic τρόπος για να τις συνδυάσεις είναι να επιλέξεις ρούχα και αξεσουάρ στις αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου, όπως η Miranda Kerr. Μπορείς να τις συνδυάσεις με το αγαπημένο τζιν παντελόνι ή με ένα little black dress. Aπόφυγε να ανακατέψεις πολλά χρώματα, καθώς το κόκκινο είναι από μόνο του αρκετά έντονο.
missbloom.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *