Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου;

Τώρα μπαίνεις στο `τρυπάκι’ να καταλάβεις τι είναι παροδικό και δεν απαιτεί την προσοχή σου και τι είναι αυτό που πρέπει να σε προβληματίσει. Αυτά που χρειάζονται περισσότερη σκέψη και ανάλυση αξίζουν τον χρόνο σου και θα τους δώσεις το ανάλογο βάρος τώρα. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα΅με το ζώδιο σου!

Κριός: το …φλύαρο ζώδιο των Διδύμων σε βάζει να μιλάς πολύ και αυτό είναι κάτι που θέλει προσοχή αφού `φορτώνεις’ τους γύρω σου με άχρηστες πληροφορίες πολλές φορές. Δεν χρειάζεται να λες πολλά απλά να προσέχεις τι λες και σε ποιόν το λες. Μην ξεχνάς πως η αξιοπιστία σου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα όσα λες.

Ταύρος: η Πανσέληνος αυτή στον δεύτερο οίκο σου του χρήματος μπορεί να σου ανοίξει τον δρόμο για κάποιες νέες πηγές εισοδήματος. Το ρίσκο βέβαια είναι το να μην έχεις καθόλου χρόνο για τον εαυτό σου! Πρόσεξε μην παραείσαι απασχολημένη με όλες σου τις δραστηριότητες και χάσεις τελικά τον στόχο στην πορεία.

Δίδυμοι: το σούπερ επικοινωνιακό σου ζώδιο δεν αποκλείεται να είναι πιο απασχολημένο από ποτέ. Η Πανσέληνος αυτή στον οίκο της προσωπικότητας σου αυξάνει τις δραστηριότητες σου και εσύ θέλεις να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου και στον τρόπο που πλησιάζεις τους γύρω σου ολοκληρωτικά.

Καρκίνος: είναι απολύτως κατανοητό το να θέλεις να κλείσεις το τηλέφωνο σου, να κλειδώσεις την πόρτα σου και να κατεβάσεις τις κουρτίνες με την Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στο οίκο των μυστικών σου. Τώρα θέλεις να βρεις προσωπικό χρόνο και χώρο έτσι ώστε να μπορέσεις να βρεις απαντήσεις στα σημαντικά σου θέματα.

Λέων: η Πανσέληνος αυτή στον οίκο των φίλων και των γκρουπ σε βάζει σε άλλου είδους σκέψεις. Τώρα σκέφτεσαι να περιορίσεις λιγάκι τις κοινωνικές σου εξόδους και να μην εξαντλείσαι γυρνώντας από event σε event. Τώρα αποφασίζεις να διαλέξεις τους ανθρώπους και τις εξόδους που σε `γεμίζουν’ και ξεφεύγεις από τον κοσμικό σου χαρακτήρα

Παρθένος: η Πανσέληνος αυτή στον οίκο της καριέρας σου σε επηρεάζει επαγγελματικά και `χτίζεις’ ενδιαφέρουσες επαγγελματικές επαφές αυτές τις μέρες. Βέβαια υπάρχει ο φόβος του να αναλάβεις πολύ περισσότερες υποχρεώσεις από εκείνες που μπορείς να φέρεις σε πέρας! Ακόμη και αν χρειαστεί να καθυστερήσεις λιγάκι το πρότζεκτ, το βασικό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου πάνω απ’όλα!

Σκορπιός: τώρα δείχνεις την εκτίμηση σου για τους γύρω σου αφού αυτή η Πανσέληνος σε επηρεάζει σε θέματα πιο εσωτερικά. Συζητάς αυτά που σκέφτεσαι και μοιράζεσαι τις πιο προσωπικές σου σκέψεις με τους ανθρώπους που αγαπάς. “Ανοίγεσαι’ και αυτό δεν είναι κάτι εύκολο για εσένα. Τώρα το να σκεφτείς και να πράξεις πιο σωστά φαίνεται πιο εύκολο αν δεν κρατάς τα πάντα για τον εαυτό σου.

Τοξότης: η Πανσέληνος αυτή στον έβδομο οίκο των σχέσεων σε βάζει στην θέση του ακροατή. Μπορεί να λατρεύεις την περιπέτεια αλλά και την κινητικότητα αλλά για αλλαγή πλέον ακούς τους γύρω σου και αντιδράς στο feedback που παίρνεις από τους άλλους! Κράτησε ανοιχτές τις πόρτες στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου θα σου βγει σε καλό.

Αιγόκερως: η προσαρμοστικότητα σου σε μια νέα δουλειά είναι το αποτέλεσμα της επιρροής της Πανσελήνου που σε κάνει πιο ευέλικτη. Τώρα καταφέρνεις να φέρεις σε πέρας πολλές διαφορετικές δουλειές και να κάνεις πολύ θετική εντύπωση αν ξεκινάς μια καινούργια δουλειά. Ακόμη και αν παραμένεις στην ίδια δουλειά είσαι πιο `ανοιχτή’ και θέλεις να βελτιωθείς.

Υδροχόος: οι ρομαντικές σχέσεις και τα παιδιά είναι στο επίκεντρο του φαινομένου αυτού για εσένα. Δεν παίρνεις πλέον τον εαυτό σου και τόσο στα σοβαρά και το χαίρεσαι! Τραβάς την προσοχή απλά επειδή είσαι ο εαυτός σου και πολύ καλά κάνεις!
Ιχθείς: η οικογένεια και το σπίτι είναι στο επίκεντρο αυτές τις μέρες και εσύ ανακαλύπτεις πράγματα μέσα από συζητήσεις που βγάζουν από μέσα σου κάποιες σκέψεις που σε βάραιναν.

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *